ARDAHAN TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ

Yalnızçam otelde ailesiyle konaklayan Murat Gezginci, Türkiye’de bir çok kayak merkezinde kaydığını belirterek "Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi Türkiye’nin en iyisi" dedi.

GÜNCEL 3.02.2022 15:09:00 0
ARDAHAN TÜRKİYE

HABER: ŞENOL KİRMAN

Yalnızçam otelde ailesiyle konaklayan Murat Gezginci, Türkiye’de bir çok kayak merkezinde kaydığını belirterek "Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi Türkiye’nin en iyisi" dedi.

Ardahan’ın en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Yalnızçam Kayak Tesisleri kayak sezonunun açılmasıyla birlikte turist akına uğradı. 

Sezonun başlamasıyla Kayak Tesislerindeki Yalnızçam Otelinin Müdürlüğünü yapan El Beyli Turizm şirketinden Metin Erdem, il dışından gelen kayak severlerin tesislerden memnun kaldıklarını ve konaklama hizmetlerinin diğer kayak tesisleri ile kıyaslama yaptıklarında fiyat farkından dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

Konu hakkında gazetemize açıklama yapan İşletme Müdürü Metin Erdem, Bursa ve Kocaeli’nden gelen turistlerin kayak tesisi ve otel hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek şunları aktardı, “İlimizdeki Allah vergisi bu hazineyi turizm potansiyelini açığa çıkaracağız. Ardahan’ın önemli bir kayak destinasyonu olması için çalışacağız. Tecrübe ve birikimlerimiz ile kentin değerlerini yan yana getirip Ardahan turizmini marka yapmak istiyoruz. Kent bunu hak ediyor. Turizmin temeli sağlık ve güvenliktir.” diye konuştu.

Bursa’dan kayak tesisine gelen Murat Gezginci isimli vatandaş, Yalnızçam Kayak Tesislerindeki kalite ve hizmetin Uludağ kayak tesislerindeki kalite ve hizmetle aynı olduğunu vurgulayarak şunları dile getirdi, ”Bursa'dan geliyoruz. Eşim Ardahanlı olduğu için tercih ettik. Geldiğimizde gördük ki karı olsun, havası olsun burası bir kayak cenneti. Türkiye’nin bir çok yerinde kayak yaptım ama Yalnızçam Kayak Merkezi Türkiye’nin en iyisi. Bence potansiyel çok yüksek, Kar güzel, kristal özelliğe sahip. Kayak için ideal. Yere düşünce sakatlanma olmaz. Çocuk eğitimi ve acemi kayakçılar için harika pistler var. Kaldığımız Yalnızçam otelinden memnunuz, evimizde gibi çok rahatız. Otel personeli canla başla, samimiyetle hizmet veriyor” diye konuştu.

Türkiye’nin birçok kayak merkezinde daha önce kayak yapan profesyonel kayakçılar ise, Ardahan Kayak Tesislerinin kalitesinin diğerlerine eş değer olduklarını dile getiriyor.


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret