ARDAHAN TANITIM GÜNLERİNDE ÖZTÜRK YILMAZ'A YOĞUN İLGİ

Ankara Ardahan Federasyonun Ankara Altın park’ta düzenlediği Ardahan Tanıtım Günlerine son gün gelen Yenilik Partisi Genel Başkanı aynı zamanda Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’a yoğun ilgi görmesi dikkat çekti.

GÜNCEL 5.12.2021 23:12:00 0
ARDAHAN TANITIM GÜNLERİNDE ÖZTÜRK YILMAZ

Ankara Ardahan Federasyonun Ankara Altınpark’ta düzenlediği Ardahan Tanıtım Günlerine son gün gelen Yenilik Partisi Genel Başkanı aynı zamanda Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’a yoğun ilgi görmesi dikkat çekti.
Yenilik Partisi Genel Başkanı aynı zamanda Ardahan Milletvekili olan Öztürk Yılmaz, Ardahan tanıtım günlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. genel Başkan Yılmaz fuar alanında gazetemize yaptığı açıklamada, “Ardahan Tanıtım Günlerini organize eden herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlik, bizim yöresel ürünlerimiz ne kadar gelişirse ve markalaşırsa Türkiye’de tanınır ve yurt dışına dahi ihraç edilir. İyi ki böyle bir etkinlik yaptınız. Ardahan’ı çok güzel tanıtıyorsunuz. Türkiye’nin her tarafında bizim büyük bir diasporamız var. Birleşince büyük bir güç yaratırız. Kışın güneş doğudan yükselir. Tüm Ardahanlılara saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Böyle güzel etkinliklerde buluşmak üzere” dedi.
Halkın yoğun ilgisine maruz kalan Genel Başkan Öztürk yılmaz, fuar alanda halkın izdihamıyla karşılaşırken, resim çektirmek için ziyaretçilerin resim çektirme kuyruğuna girmesi dikkat çekti.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu