Ardahan Spor Şampiyonluk yolundaki Müthiş galibiyetini Karadeniz in yeni takımlarından Kars Spora hediye etti

SPOR 8.03.2015 22:39:09 0
Ardahan Spor Şampiyonluk yolundaki Müthiş galibiyetini Karadeniz in yeni takımlarından Kars Spora hediye etti

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci grubunda Ardahan’ı temsil eden Serhat Ardahanspor, kendi sahasında konuk ettiği Araklı Karaderespor’u 1-0 mağlup ederek, 44 puanla gruptaki liderliğini korudu.
Yıllar önce Trabzon Spor un şampiyonluklarında payı olan karadeniz lobisi şimdilerde bal liginde faaliyetlerini gösterdiği herkes tarafından biliniyor. Bu lobiye yeni katılan Kars spor ise geçen hafta Ardahan spor maçında üstüne düşeni fazlasıyla yapmış hatta hiç bir karadeniz ekibinin yapmadığı çirkefliği yapmıştı. Bal liginde hiç bir iddası olmayan Kars Spor yoneticileri ve tarftarı bu davranışlarıyla tepki görmüştü. Buna karşılık kars spor tarafından herhangi bir özür gelmemişti. Ardahan Sporda bu galibiyetini kardeş şehir bildiği ligde hiç bir iddası olmayan Kars Spora armağan etti.
Ligin 21’ci haftasında, Halilefendi Sentetik Çim Saha’da oynan karşılaşmada Vali Deniz, maçı izlemek için gelen kadın taraftarlara, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla çiçek verdi.
Karşılaşmanın ardından Serhat Ardahanspor’un oyuncularını tebrik eden Vali Deniz, “Takımımızın aldığı galibiyetler ile şampiyonluğa her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bugün ki galibiyet ile gruptaki liderliğini koruyan kulübümüzün yöneticilerini, teknik yönetimini ve futbolcularımızı kutluyorum. Bundan sonraki karşılaşmalarda da takımımızın aynı başarıyı devam ettireceğine inanıyorum. Başlatmış olduğumuz küfürsüz maç kampanyası büyük kamuoyu oluşturdu. Biz Ardahan’da küfürsüz maç izlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Karşılaşmanın yapıldığı sahanın çeşitli yerlerine asılan “Burası Ardahan, burada küfür yok” pankartları ile ‘Ardahan’da küfürsüz maç’ kampanyası devam etti. Tribünlerden sık sık, “Burası Ardahan, burada küfür yok” sloganları atıldı.


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği