Ardahan Serhatlılar Korosu’ndan öğretmenler günü konseri

Ardahan Serhatlılar Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde özel bir konser verdi.

GÜNCEL 27.11.2022 12:20:00 1
Ardahan Serhatlılar Korosu’ndan öğretmenler günü konseri

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Serhatlılar Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde özel bir konser verdi.

Ankara Ardahan ve Serhatlılar Türk Halk Müziği Korosu Şef Ferman Kaya Yönetiminde Adnan Ötüken Konser Salonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir konser gerçekleştirildi. İzleyicilerden tam not alan Öğretmenler Günü Konseri, ayakta alkışlandı.

Şef Ferman Kaya yaptığı açıklamada; “Ankara Ardahan Serhatlılar Korosu olarak, hiçbir Ardahan ve serhat illerinden hemşeri Derneklerinden STK’lardan destek bulamasak ta kendi imkanlarımızla her ay bir iki konser, dinleti veriyoruz. Her yıl Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşu, öğretmenler günü gibi önemli anlamlı günlerde kutlama konserlerimiz devam edecektir. Bizi takip eden müdavimlerimiz çok şükür oluştu, kendilerini Ardahanlı, Karslı, Iğdırlı sayan memleket sevdalısı gösterenler utansınlar, biz ata dedelerimizin türkülerini, o toprakların kültürünü başkentte yaşatıyoruz yaşatacağız” dedi.


Ferman KAYA
27.11.2022 15:37:34
ARDAHAN MEDYA'YA GAZETECİLER BARIŞ BİLGİN'E /ŞENOL KİRMANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZLER BAŞKENT'DE KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ, MEMLEKETİMİZİN DUYARLI GAZETECİLERİ'DE DUYURUYORLAR TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.

1

Samanlık kül oldu

2

SERKA Fizibilite Destek Programı Kapsamında 2,5 milyon TL destek verecek

3

Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Zehirlenme olayı ile ilgili Valilikten açıklama

5

AK Parti İl Başkanı Yılmaz’dan mobbing iddialarına sert tepki