ARDAHAN SAĞLIKTA BEKLENEN İMZALAR ATILDI

Ardahan Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ihalesi yapılarak yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

SAĞLIK 8.05.2024 16:04:00 0
ARDAHAN SAĞLIKTA BEKLENEN İMZALAR ATILDI

Ardahan Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ihalesi yapılarak yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. 

İhalesi 2024 yılı içerisinde yapılan Ek Hizmet Binası tamamlandığında Ardahan halkının sabırsızlıkla beklediği Anjiyo Ünitesi, Koroner Yoğun Bakım Servisi, ÇİM (Çocuk İzlem Merkezi) ,Kemoterapi ve Palyatif üniteleri yer alacak.

Yaklaşık 2000 m² kapalı alana sahip Ek Hizmet Binasının hizmete girmesi ile birlikte mevcut Acil Servisin daha geniş ve ferah bir alanda hizmet vermesi sağlanmış olacak. Ardahan için çok önemli olan bu sağlık yatırımının sözleşmesi İl Sağlık Müdürü Dr. İshak Askeroğlu ile yüklenici firma yetkilisi arasında imzalandı.

İl Sağlık Müdürü Dr. İshak Askeroğlu yaptığı açıklamada; “Bu önemli yatırımın ilimize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve bakanlığımızın ilgili bürokratları olmak üzere AK Parti 27. Dönem Ardahan Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay, mevcut Milletvekilimiz Kaan Koç, önceki dönem Ardahan Valimiz Hüseyin Öner, Valimiz Hayrettin Çiçek ve geçmiş dönem ve mevcut sağlık il yöneticilerimize şükranlarımızı sunar bu yatırımın serhat şehrimize ve sağlık camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.


1

19 Mayıs coşkuyla kutlandı

2

Serhat Ardahanspor yeniden BAL'da

3

Tuana Şentürk’ün kişisel resim sergisinin açılışını yapıldı

4

Ardahan Valiliği'nden Öğrencilere Muğla Göcek'te tatil hediyesi

5

Kitap Kafe Ardahan’da gençlerin uğrak yeri haline geldi