ARDAHAN MİLLETVEKİLLERİ YEMİN ETTİ

14 Mayıs seçimlerinin ardından Ardahan’dan milletvekili seçilen AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, 28.dönem milletvekilliği için TBMM’de yemin etti.

SİYASET 2.06.2023 16:22:00 0
ARDAHAN MİLLETVEKİLLERİ YEMİN ETTİ

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

14 Mayıs seçimlerinde Ardahan’dan milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Kaan Koç ve CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu, 28. dönem milletvekilliği için TBMM’de yemin etti.

TBMM'de 28. yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreni ile başladı. Seçimlerin ardından Milletvekilleri için TBMM'de yemin töreni düzenlendi. 

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu ile diğer vekiller sıralamaya göre tek tek kürsüye çıkıp yemin etti.

Ardahan Milletvekilleri Kaan Koç ve Özgür Erdem İncesu TBMM kürsüsüne çıkarak; "Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim" diyerek yeminlerini gerçekleştirdi.

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak