ARDAHAN İŞİTME CİHAZLARI SATIŞ VE UYGULAMA MERKEZİ İLE DUYMAYAN KALMASIN!

Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Ardahanlılara hizmet vermeye devam ediyor.

GÜNCEL 30.03.2022 13:59:00 0
ARDAHAN İŞİTME CİHAZLARI SATIŞ VE UYGULAMA MERKEZİ İLE DUYMAYAN KALMASIN!

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Ardahanlılara hizmet vermeye devam ediyor.

Artvin Şavşatlı olan Odyometrist Şirin Sinem Dinçer, Samsun’da sürdürdüğü iş hayatını Ahmet Şahin ortaklığı ile Ardahan’a taşıdı.  Odyometrist Şirin Sinem Dinçer, Ardahan halkına hizmet sunmak üzere Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezinde göreve başladı. Aslen Artvinli olan Dinçer, daha önce Artvin’de Artvin Ses İşitme Merkezinde çalıştıktan sonra 19 Mayıs Üniversitesinde eğitim aldı. Odyometri bölümünden mezun olan Dinçer, mesleğinde 12 yıllık tecrübeye sahip.

Cihaz kullanıcısı memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alanında güvenilir merkez olmayı hedefleyen Ardahan İşletme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Ardahanlılara hizmet vermeye devam ediyor. SGK ile anlaşmalı olan Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezinde her boyut ve modelde Phılıps ve Oticon marka işitme cihazı hizmeti bulunup, işitme testi yapılarak hastanın durumuna göre cihaz temini yapılıyor.

Odyometrist Dinçer, işitme problemi yaşayanlara teknolojik çözümler sunduklarını söyledi.

Müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutan Odyometrist Şirin Sinem Dinçer, “Aslen Artvin’in Şavşat ilçesindenim. Artvin’de Artvin Ses İşitme Merkezinde çalıştım. Daha sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde Odyometri bölümünü okudum. Samsun’da hem okuyup hem de işitme merkezlerinde çalıştım. 12 yıllık tecrübeye sahibim. Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi daha önce Ahmet Şahin tarafından burada hizmete açıldı. İş ortalığı ile Ardahan’a gelerek Ardahanlılara hizmet vermeye başladım. Merkezimizde bizim için müşteri memununiyeti ve kalite ön plandadır. Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezimizde çocuk ve gençlere özel pediatrik cihazlar, kulak içi (görünmeyen) ve kulak arkası cihazlar ile kulak kalıbı tekniği sayesinde her kulak yapısına uygun cihazları hastalarımızın kullanımına sunuyoruz. SGK ile anlaşmalı olan Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezimizde her boyut ve modelde Phılıps ve Oticon marka işitme cihazı hizmeti bulunup, işitme testi yapılarak hastanın durumuna göre cihaz temini yapılmaktadır. Ayrıca işitme cihazı pili, hortumu ve diğer yedek parçalarının satış ve montajı ile periyodik bakımlarını da yapıyoruz. Sağlık hizmeti merkezinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, doktorda muayene olarak odyometre ölçümleriyle birlikte uygulama merkezimize başvurarak kendileri için en uygun cihazı alabiliyorlar. Hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’mize bekliyoruz” diye konuştu.

Ardahan İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, Karagöl Mah. M. Fevzi Çakmak Cad. No:30 (MNG Kargo Yanı) Merkez Ardahan adresinde hizmet veriyor. Detaylı bilgi için 0478 211 31 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 


1

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

3

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu

4

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

5

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık