Ardahan Federasyonu İlk Büyük Organizesini "Grup Abdal" ile Yapacak

DERNEKLER 25.09.2014 16:18:12 0
Ardahan Federasyonu İlk Büyük Organizesini

Geçtiğimi aylar içinde kurulan ve çatısı altında 7 Ardahan derneğinin birleştiği Ardahan Federasyonu il büyük organizesini `Grup Abdal` ile yapacak.

Ardahan’ı Güzelleştirme ve Tanıtma Derneği, Ardahan Gazeteciler Cemiyeti, Ardahan Ayaz Çiçekleri Derneği, Kadına Şiddeti Önleme Derneği, Ardahan Spor Gücü Derneği, Ardahan’ı Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği, Ardahan Fırıncılar Derneği’nin çatısı altına birleştiği Serhat Ardahan Federasyonu ülkenin Türkülerini seslendiren `Grup Abdal` konserini düzenleyecek.

25 Ekim’de gerçekleşecek olan konserin hazırlıklarına başlayan Serhat Ardahan Federasyonu düzenleyeceği konserle sosyal yaşantının yok deneceği Ardahan’ı coşturacak. Konser hakkında bir açıklama yapan Serhat Ardahan Federasyonu Başkanı Burak Taştan, federasyon olarak 25 Ekim’de saat 19.00’da gerçekleştirecekleri `Grup Abdal` konserin de Türkiye Mozaiğini oluşturan Ardahanlılara ülkenin tüm müziklerini dinlettirip, coşturmayı hedeflediklerini söyledi.

25 Ekim’de düzenleyecekleri `Grup Abdal` konseri için bilet satışlarına başlandığını belirten Ser-Ar-Fed Başkanı Taştan, Ardahan İl Spor Müdürlüğüne ait Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonun`da gerçekleşecek olan `Grup Abdal` konserine tüm Ardahanlılar davet ettiklerini söyledi.


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK