Ardahan Belediyesinden kadınlara özel “Hanım Evi”

Ardahan Belediyesi “Hanım Evi” adı verilen ve sadece kadınlara özel olan bir merkez açıyor.

BELEDİYE 20.10.2023 17:13:00 0
Ardahan Belediyesinden kadınlara özel “Hanım Evi”

Ardahan Belediyesi bir kez daha örnek projeye imza atıyor. Ardahan Belediyesi “Hanım Evi” adı verilen ve sadece kadınlara özel olan bir merkez açıyor.

Ardahan Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçireceği Hanım Ev’inde kadınlar, arkadaşları ve çocukları ile birlikte vakit geçirebilecek. Hanım Evi’nde özellikle köyden gelen kadınlar dinlenebilecekler. Hanım Evi’nin yapımına önümüzde ki hafta Nuri Vatan Kent Müzesi’nin yan tarafında başlanacak.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Kar biraz geç yağarsa, Nuri Vatan Kent Müzemiz ‘in çevre düzeni ile yine aynı yerde mini çocuk oyun parkı yapımına başlıyoruz. Ve en önemlisi de ilimizde yine bir ilk olacak, Hanım Evi projesini hayata geçiriyoruz. Kadınlarımız her zaman bizim baş tacımız. Kadınlarımız için daima en iyisini düşünmemiz gerekiyor. Sadece kadınların kullanımına tahsisli, özelliklede köylerimizden gelen ve beyleri işlerini hallederken annelerimiz, bacılarımız, küçük çocuklarımız burada zaman geçirecek. Park ve bakkal köşelerinde eğreti beklemeyecekler. Önümüzdeki hafta yapımına başlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Ardahan her şeyin en iyisine layık” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!