Ardahan Belediyesi Yol Bakım çalışmalarına başladı

Ardahan Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte şehir genelinde yol bakım çalışmalarına hız verdi

GÜNCEL 4.04.2024 11:04:00 0
Ardahan Belediyesi Yol Bakım çalışmalarına başladı

Haber: Bedrettin Şuay

Özellikle kışın olumsuz hava koşullarının etkisiyle zarar gören yolların onarımı için ekipler sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Ardahan Belediyesi, şehirdeki yol ağının bakımı ve onarımı için harekete geçti. Özellikle kış mevsiminin ardından ortaya çıkan çukurların giderilmesi, yol yüzeylerinin düzeltilmesi ve güvenliği artırmak amacıyla yamalama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Faruk Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizin yol ağına her daim önem veriyoruz. Özellikle kış mevsiminde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle yollarımız zarar görebiliyor. Baharın gelmesiyle birlikte ekiplerimiz yoğun bir şekilde yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Amacımız, hem sürücülerimizin güvenliğini sağlamak hem de şehrimizin estetik görünümünü korumak" dedi.

Ardahan Belediyesi ekipleri, vatandaşların taleplerini de dikkate alarak öncelikli olarak zarar gören bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yol bakım çalışmalarının planlı bir şekilde devam edeceği bildirildi. Yol yamalama çalışmaları, şehrin genelindeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesine katkı sağlayacak.

 

 

 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!