ARDAHAN BELEDİYESİ WEB TV KURUYOR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Belediyesi Web TV’nin çok yakında yayına başlayacağını duyurdu.

BELEDİYE 7.10.2021 15:09:00 0
ARDAHAN BELEDİYESİ WEB TV KURUYOR

ŞENOL KİRMAN

Ardahanlılarla Belediye arasındaki duvarları birer birer kaldıran uygulamalara imza atan Başkan Faruk Demir’in verdiği talimatla kurulacak WEB TV’de, Ardahan Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra Ardahan’ın doğal güzellikleri ve yerel ve ulusal medya temsilcilerinin haberleri de yer alacak. Ayrıca stüdyoda çeşitli programlar da yapılacak.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan’da yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek kurulacak olan Web TV ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Demir'e Belediye Meclis Üyesi Mustafa Badem ve Basın ve Halkla İlşkiler Müdürü Erol Özer'de eşlik etti.

Başkan Demir gazetecilere yaptığı açıklamada; "Anadolu’da özgür, bağımsız ve doğrudan yana medya atılımını basın mensupları ile beraber yapacağız” dedi.

Ardahan Belediyesi Web TV'nin kısa süre içerisinde yayın hayatına başlayacağını da dile getiren Başkan Demir, “Ardahan’ı iyi yönleri ile Türkiye’ye servis edeceğiz. Kanalımız Ardahan’ın tanıtımına da katkı sağlayacaktır. Ardahan’ın kültürüne, turizmine, ekonomisine katkı sağlayacak yayınlar yapacağız. Bir taraftan da Belediyemizin faaliyetlerini en hızlı şekilde Ardahanlılar ile buluşturabileceğiz. Sevk ve idaresi bize ait olacak ama yürütmesi basın mensuplarının olacak. İç donanım çalışmalarımıza başladık. Kısa süre içerisinde yayına başlayacak olan Web TV'mizde birçok basın mensubu da görev yapacak. Emekçi basın mensuplarımız ile birlikte siyasi polemiklere girmeden doğru ve ahlaklı yayın yapacağız. Anadolu’da özgür, bağımsız ve doğrudan yana medya atılımını basın mensupları ile beraber yapacağız” dedi.


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK