ARDAHAN ARICILAR BİRLİĞİ BAŞKANI EVLİYAOĞLU'NDAN "SAHTE BAL" UYARISI

​​​​​​​Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı Evliyaoğlu, “Dün kentte 2 ton 800 kilogram sahte bal ele geçirildi. Bu nedenle başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere bu alanda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu konuda herkes daha fazl

GÜNCEL 19.08.2022 14:29:00 0
ARDAHAN ARICILAR BİRLİĞİ BAŞKANI EVLİYAOĞLU

Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı Evliyaoğlu, “Dün kentte 2 ton 800 kilogram sahte bal ele geçirildi. Bu nedenle başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere bu alanda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu konuda herkes daha fazla duyarlı olmalı" dedi.

Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, piyasaya sürülen sahte ballara yönelik dikkatli olunmasını istedi.

Evliyaoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaretle tescillenen "Ardahan çiçek balı"nın kendine özgü koku ve kıvamda olması gerektiğini söyledi.

Son yıllarda bal tüketiminin önemli ölçüde arttığını, ancak sahte üretimin artmasının bu ürüne olan güveni ve ilgiyi azalttığına dikkati çeken Evliyaoğlu, şunları kaydetti:

"Dün kentte 2 ton 800 kg sahte bal ele geçirildi. Bu nedenle başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere bu alanda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu konuda herkes daha fazla duyarlı olmalı. Çünkü ancak bununla mücadeleyi bu şekilde yapabiliriz. Daha da önemlisi bizim için çok değerli olan 'Ardahan çiçek balı'mızı böyle koruyabiliriz. Bizim isteğimiz denetimlerin daha da artması" diye konuştu.

Evliyaoğlu, denetimlerin artması için ayrıca valiliğe dilekçe verdiğini sözlerine ekledi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak