ARDAHAN AK GENÇLİKTEN GENÇLİK BULUŞMASI

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ yoğun bir katılım ve coşku ile gerçekleşti.

SİYASET 29.03.2022 13:55:00 0
ARDAHAN AK GENÇLİKTEN GENÇLİK BULUŞMASI

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ yoğun bir katılım ve coşku ile gerçekleşti.

Sahada aktif çalışmalarına devam AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘Gençlik Buluşması’ düzenlendi.

Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğine AK Parti Ardahan İl Başkan Yardımcısı Doğancan Gündoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve gençler katıldı. Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ise etkinliğe telefonla katılım sağladı.

Yerelden ve üniversiteden gençlerle buluşan AK Parti heyeti, genel ve yerel konular üzerine istişare ederek, 2023 ve 2024 seçimleri için gençlerden söz aldı.

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, ‘’Partimiz kurulduğu ilk günden beri gençleri önemserken, gençleri ön planda tutan bir tutum sergiliyor. Biz programlarımızı gençlerin olduğu her alanda yapıyoruz ve teveccühlerini de görüyoruz. AK Parti kurulduğundan bu yana gençlerin her zaman en fazla ilgi ve alaka gösterdiği, en fazla oy verdiği partidir. Ve AK Parti döneminde, gençlere yönelik devrim niteliğinde adımlar atılmıştır. Ardahan Gençlik Kolları olarak il genelinde ki tüm gençlerimize ulaşım sağladık. Ardahan yerelinde gençlerin birçoğu Gençlik Kollarımızda aktif ve pasif görevler üstlendi. Üniversite de büyük bir çoğunluğa temas etmeyi başardık. Gençlerimize yönelik program ve projelerimiz var. Gençlik buluşmaları ile gençlerimizle bir araya gelerek sohbet ortamında istişarelerde bulunuyoruz.” diye konuştu.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR