ARDAHAN AK GENÇLİK SAHADA

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, sahada üye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

SİYASET 2.03.2022 19:50:00 0
ARDAHAN AK GENÇLİK SAHADA

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, sahada üye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ülke genelinde üye çalışmasında başarılı teşkilatlar arasında yer alan AK Parti Ardahan Gençlik Kolları, üye çalışmasına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç koordinesinde sahaya inen Karakoyun ve teşkilatı, köylerde partiye üye olmak isteyenleri üye yapıyor.

AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, il genelinde gençleri mercek altına alarak AK Parti’ye üye çalışması başlatmıştı.

Başlattığı üye çalışması ile partiye yeni üyeler yapan Başkan Karakoyun ve ekibi, “AK partimize yeni dava kardeşlerimizi kazandırmak için üye çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. AK Parti ailemiz her gün daha da büyümeye devam ediyor” dedi.

Üye çalışmalarının ara vermeden devam edeceğini söyleyen AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, “Türkiye’nin en güçlü gençlik teşkilatlarından birine sahip olduğumuzu biliyor ve AK Gençlik Ardahan ailemizi daha da genişletme gayreti içerisine giriyoruz. Köylerimizi ziyaret ederek hem üye çalışması yapıyoruz hem de vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz” diye konuştu.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI