Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü´den Yeni Yıl Mesajı

Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü´nün yeni yıl mesajı:

GÜNCEL 30.12.2020 15:28:28 0
Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü´den Yeni Yıl Mesajı

Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü´nün yeni yıl mesajı:

?2020 yılını acılarla, üzüntülerle geride bırakırken. 2020 yılı hem insanlık adına, hem ekonomi adına umut ettiğimiz gibi bir yıl olmadı. Depremlerin, yangınların ve salgın hastalık Corono-19 virüsünün yok ettiği canlar içimizde büyük bir yara olarak kalırken, ekonomik büyüme performansımız potansiyelimizin altında gerçekleşti.

2020 yılı hepimiz için zorlu geçse de artık bitmiş bir yıldır. Yeni yıl yeni umutlar demek. 2021 yılının 2020´den daha iyi geçmesini sağlamak için daha fazla aklıselime, bilgiye, mantığa, sorgulamaya ve gerçekçi yaklaşımlara ihtiyacımız var.

2021 yılı dayanma gücümüzü kaybetmemeye çalışacağımız bir yıl olmalı. 2021 yılında iş dünyasının temel stratejisi, öncelikli olarak küçülmeyi önlemek, istihdam kayıplarının önüne geçmek ve direnci koruma yönünde olmalı. Pandemi sürecinde tüm yaşadıklarımızdan çıkardığımız derslerle umudumuzu taze tutup ve daha fazla üretim, daha fazla istihdam ve daha fazla çalışmaya odaklanmalıyız.

2021´de evrensel hukuk, bilimsel eğitim ve çağdaş yaşam koşullarını sağlamak önceliğimiz olmalı. 2021´inde Corona Virüs illetinden kurtulup; ekonomi alanında herkesin refaha çıktığı bir yıl olması hepimizin ortak arzusu. 2021 yılının iş dünyasına, insanlarımıza, çocuklarımızın eğitim alanında iyiye ve sağlıklı bol kazançlar getirmesini diliyorum.?

                                                    Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü ve Yönetimi


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı