ARDAHAN MEDYA PUL OLDU

Ardahan Medya Gazetesi PTT´nin kişisel pul uygulaması kapsamında kendi logosunu pullara taşıdı.

GÜNCEL 6.04.2021 15:03:13 0
ARDAHAN MEDYA PUL OLDU

ŞENOL KİRMAN

PTT´nin kişisel pul hizmetine son dönemde ilgi artarken, birçok kişi, kurum ve kuruluş tarafından özel pul siparişi veriliyor. Firmalar özellikle markalarının reklamlarını yapmak amacıyla pullara rağbet gösteriyor.

Ardahan´da yayın hayatını sürdüren Ardahan Medya Gazetesi PTT´nin kişisel pul uygulaması kapsamında kendi logosunu pullara taşıdı. PTT gönderilerinde kullanılacak pulların firmanın tanıtımına katkı sunması hedefleniyor.

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin ve muhabir Şenol Kirman PTT Başmüdürü Cafer Yavuz´u ve PTT İşletme Müdürü Ahmet Yılmaz ile Pazarlama memuru Nermin Yayvan´ı ziyaret ederek bastırılan pulları teslim aldılar.

PTT Başmüdürü Cafer Yavuz, kişi veya kurumlarca seçilen fotoğraf, amblem ve logolar kullanılarak, talep üzerine sevgililer günü, düğün, doğum günü, evlilik yıl dönümü, mezuniyet töreni ile anneler ve babalar günü için kişisel pul bastırıldığını belirtti.

Vatandaşların ve kurumların projeye büyük ilgi gösterdiğini dile getiren PTT Başmüdürü Cafer Yavuz, ?Kişisel ve kurumsal pul uygulamamız gerçekten önemli bir prestij. Ardahan Medya Gazetesi gazete adına pul yaptırarak kişisel pul uygulamamızı destekledi. PTT Genel Müdürlüğünün kişisel posta pulu bastırma uygulamasından yararlanmak isteyenlerin, PTT ile Kişisel Pul Sözleşmesi imzalaması ve pulun üzerinde yer alacak objeyi teslim etmesi gerekiyor. Söz konusu obje bir hafta içerisinde pullara yerleştirerek, müşterilere veriliyor. Gönderilerde ayrıca ücret alınmıyor, pullar firmaların tanıtımına katkı sunduğu gibi hatıra ve hediye amaçlı da yaptırılabiliyor. Kişisel pul uygulamasına destek veren Ardahan Medya gazetesine teşekkür ediyorum. Hem ilimizin tanıtımına hem de firmalarının tanıtımına katkı sağlamış olacaklar? diye konuştu.

Gazete için yaptırdığı pulları teslim alan Barış Bilgin ise, ?Kuruluşundan bu yana ülkeye büyük katkıları olan PTT geliştirdiği projelerle farkındalık oluşturuyor. Biz gazete olarak zaten gönderiler yapıyoruz. Bunu neden gazetemizi temsil eden bir fotoğraf içeren pulla yaptırmayalım dedik. Kurumlar için de kişisel olarak da önemli bir proje. Desteklenmesi ve yaygınlaşması gerekiyor? diye konuştu.


1

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

2

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

3

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

4

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!

5

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret