Ardahan Medya, kurtuluş coşkusunu ulusala taşıdı

Kurtuluşun 100. Yıl dönümünü kutlayan Ardahan´ı FOX TV ekranları aracılığı ile tüm dünyanın gündemine taşıyan Gazeteci Barış Bilgin´in yönetimindeki Ardahan Medya adlı gazetenin kurtuluş günü manşeti aracılığı ile Ardahan bir kez daha gündeme taşındı.

GÜNCEL 23.02.2021 14:59:24 0
Ardahan Medya, kurtuluş coşkusunu ulusala taşıdı

Ardahan´ın vatan topraklarına katılışının 100. yıl dönümü dolaysıyla gerçekleşen etkinlikleri ülke gündemine taşıyan gazetemiz, Türkiye´nin en çok izlenen sabah programı olan FOX TV´deki İsmail Küçükkaya´nın sunduğu Çalar Saatte gazetemizin manşeti ekranlara taşındı.

Kurtuluşun 100. Yıl dönümünü kutlayan Ardahan´ı FOX TV ekranları aracılığı ile tüm dünyanın gündemine taşıyan Gazeteci Barış Bilgin´in yönetimindeki Ardahan Medya gazetemiz kurtuluş günü manşeti aracılığı ile Ardahan bir kez daha gündeme taşındı. Ardahanlı Gazeteci Doğan Şentürk´ün yönetiminde bulunan ve ülkenin etkili televizyon kanallarından olan FOX TV aracılığı ile tüm dünyaya duyuruldu.

Ardahan´da kamuoyunun en çok takip ettiği yerel gazete olma özelliği ile kentin tüm sorun ve sıkıntılarını ülke gündemine taşıyan ve çözüm arayışında olan gazetemizin başarısı bir kez daha ortaya çıktı. Ardahanlı hemşerimizi Doğan Şentürk´ün de ilimizdeki haberlerin ulusal basında duyurulması için, elinden gelen tüm katkıyı sunmasıyla ilimizde, başta gazetemiz olmak üzere ildeki bütün medya kuruluşları ile çevre illere fark atmış durumda. Çok seslilik ve kamuoyunun bilgilenmesi yönündeki bu gelişme şehirde vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmakta.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti