Ardahan Medya kendi pulunu bastırdı

Ardahan PTT Başmüdürlüğü ?özel pul? uygulaması ile yeni bir çalışma başlattı. PTT gönderimlerinde işletmelere özel pul basımı yapabilecek.

GÜNCEL 24.03.2021 17:20:40 0
Ardahan Medya kendi pulunu bastırdı

ŞENOL KİRMAN

Ardahan PTT Başmüdürlüğü ?özel pul? uygulaması ile yeni bir çalışma başlattı. PTT gönderimlerinde işletmelere özel pul basımı yapabilecek.

Konu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için gazetemizi ziyaret eden PTT İşletme Müdürü Ahmet Yılmaz ile Pazarlama Şefi Nermin Yayvan, PTT´nin yeni çalışması hakkında açıklamalarda bulundular.

Kişisel pul hizmetinin 2005 yılında, PTT´nin 165´inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında uygulanmaya başlandığını belirten PTT Pazarlama Şefi Nermin Yayvan, "Vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlar tarafından oldukça ilgi görmektedir. Müşterilerimizin talepleri alınarak, 10 gün içerisinde basım işlemleri başmüdürlüğümüzde bulunan kişisel pul makinesinde tamamlanarak, teslim ediliyor. Kişisel pul, mektup postası ile kurye ve kargo gönderilerinin ücretlendirilmesinde kullanılabilir. Kişisel pul sahipleri yaptırmış oldukları pullarını gönderilerinin üzerine yapıştırarak, ayrı bir renk ve değer katabilirler. Ayrıca ücret alınmaz, müşterilerimiz pullarını hatıra hediye amaçlı da yaptırabilirler." dedi.

PTT´nin bu çalışmasına destek veren Ardahan Medya Gazetesine teşekkür eden PTT İşletme Müdürü Ahmet Yılmaz´da ?´Bu hizmetimizde vatandaşlarımız ailelerinin resimlerinin basılı olduğu hatıra pulu yaptırabileceği gibi işletmelerimize yönelik de kurum logolarının yer aldığı cuzi miktarda bir fiyat ile pul bastırabilecekler. Bu çalışmamıza destek vermek ve kamuoyuna duyurulması için  Ardahan Medya Gazetesine de kendi logolarının yer aldığı pullar bastırılıp tarafınıza teslim edilecektir.  Basılan bu pullar ile Ardahan´ın tanıtımına da büyük katkı sağlamış olacak. Burada ilimizin reklamı yapıldığı gibi firmanızın da logosu ile firma reklamı da yapılmış olacaktır? diye konuştu.

PTT´nin uygulamalarından olan ?özel pul? çalışmasının kamuoyuna duyurulması için Ardahan Medya Gazetesi olarak tanıtım amaçlı sipariş veren sorumlu müdür Barış Bilgin ise yaptığı açıklamada şunları aktardı: ´´ İlimizdeki tüm esnaf ve vatandaşların hizmetlerinden yararlandığı PTT kurumunun bu tür çalışması olumlu bir gelişmedir. Bizde Ardahan Medya gazetesi olarak gönderilerimizde kendi logomuzun bulunduğu özel pul bastırmayı kararlaştırdık. Ayrıca sunulan bu hizmetler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki bu çalışma Ardahanlı vatandaşlar ve esnaflarımız tarafından ilgi ile karşılanacaktır? ifadelerini kullandı.

/resimler/2021-3/24/1746005919423.jpg


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR