Ardahan Kooperatifler Fuarında tanıtıldı

Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü, Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarında yer aldı.

11.12.2019 11:00:29 0
Ardahan Kooperatifler Fuarında tanıtıldı

Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü, Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarında yer aldı.

Ticaret Bakanlığı´nın bu yıl 3. kez düzenlediği, ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturularak kooperatifler aracılığıyla iç ve dış ticaretin geliştirilmesi amacını güden "Türkiye Kooperatifler Fuarı" Ankara Ticaret Odası Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı tarafından 5-8 Aralık´ta Ankara Congresium´da üçüncüsü düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarına Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı temsilcisi olarak Nuray Işıklar ve Seda Sevda Polat, Çıldır Gölü Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Zeki Bayraktar, Ardahan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi adına Zühal Demir, Ardahan Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tülay Yılmaz ve Feydane Sucu ile Ankara´da bulunan Posoflu hemşerilerimiz ile birlikte katılım sağlandı.

Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, ?Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturularak kooperatifler aracılığıyla iç ve dış ticaretin gelişmesi amacıyla düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarına Ardahan olarak katılım gösterdik. Bizim açımızdan Ardahan´ı tanıtım açısından çok iyi geçti. Çıldır Gölü Turizmi Geliştirme Kooperatifinin açtığı standımızı ziyaret eden Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Sezai Uçarmak´a Çıldır gölü turizmi hakkında bilgilendirmede bulunduk. Yeni kurulan Ardahan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimize yol göstermek adına fuarda yer alan ve başarı hikayelerini bizimle paylaşan kooperatifler ile ikili görüşmeler yaptık. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde gecesini gündüzüne katarak olağanüstü emek harcayan başta Genel Müdürümüz Necmettin Erkan olmak üzere tüm Bakanlık çalışanlarımızın emeğine yüreğine sağlık? dedi.

Haber: Şenol Kirman


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı