Ardahan İl Emniyet Müdürü değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın imzasıyla, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete´de yayımlandı.

20.09.2019 12:00:39 0
Ardahan İl Emniyet Müdürü değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın imzasıyla, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete´de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın imzasıyla Resmi Gazete´de yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi´ne göre, boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Söz konusu illerden 14´ünün Emniyet Müdürü ise polis başmüfettişliğine getirildi.

Karara göre, Ardahan İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş Karaman Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Ardahan İl Emniyet Müdürlüğüne ise Polis Başmüfettişi Ünsal Hayal atandı.

Ünsal Hayal kimdir?

1971 yılında İzmir´in Menemen ilçesinde doğan Ünsal HAYAL İlk ve ortaokul tahsilini Menemen´de tamamladıktan sonra 1985 yılında İzmir Polis Kolejinde eğitim görmeye başlamış ve 1993 yılında Komiser Yardımcısı olarak Polis Akademisinden mezun olmuştur. İlk atama yeri olan Amasya´dan Özel Harekat kursuna katılmış daha sonra sırasıyla Şırnak, İzmir, Muş ve tekrar İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde  çalışmıştır. 03/07/2018  1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek Polis Başmüfettişi olarak atanmış, Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haber: Şenol Kirman


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!