Ardahan Gelecek Partisinden Aşure Dağıtımı

Başkan Celil Toprak, ?Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzer

GÜNCEL 22.08.2021 15:28:52 0
Ardahan Gelecek Partisinden Aşure Dağıtımı

Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanlığı Muharrem ayı ve aşure günü dolayısı ile Ardahan Kongre Caddesi Üzerinde bulunan il binası önünde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 bin kase aşure dağıtımını gerçekleştirildiği etkinlik büyük ilgi gördü.

Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı Celil Toprak, Ardahan´ın en hareketli ve yoğun yerlerinden olan Kongre caddesinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. İl başkan yardımcısı Ömer Akgün, İl Teşkilat sorumlusu Birgül Dülge, Merkez İlçe Başkanı Kutluhan Durak, Gençlik Kolları Başkanı Harun Akgün, Yönetim Kurulu üyelerinden Sertaç Yıldırım, Altınay Kübra Reçber, Kemal Karabağ, Hanak İlçe Başkanı Toker Aktaş ve kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu etkinliğe çok sayıda Ardahan halkıda destek verdi.

?Aşure; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın simgesidir´ diyerek ikramlarda bulunan başkan Celil Toprak, ?Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine; gözyaşı ve zulmün sona ermesine vesile olmasını diliyorum? dedi.

/resimler/2021-8/22/1532053943913.jpg

/resimler/2021-8/22/1533053788748.jpg


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi