ARDAHAN DEVLET HASTANESİ EN YOĞUN GÜNLERİNİ YAŞIYOR

Havaların soğumasıyla artan gribal enfeksiyon hastalıkları ve poliklinik bölümleri hastaneye tedavi için gelen vatandaşlarla dolup taşıyor.

28.01.2021 11:06:53 0
ARDAHAN DEVLET HASTANESİ  EN YOĞUN GÜNLERİNİ YAŞIYOR

Barış Bilgin

Ardahan Devlet Hastanesi en yoğun günlerini geçiriyor. Havaların soğumasıyla artan gribal enfeksiyon hastalıkları ve poliklinik bölümleri hastaneye tedavi için gelen vatandaşlarla dolup taşıyor.
10 aydır tüm dünyayı saran kovid virüsü nedeniyle hastanelerdeki yoğunluk uygulanan kısıtlamalar neticesinde düşmeye devam ederken, özellikle kış ayı olması dolayısıyla diğer hastalıklarda da artış gözle görünür seviyeye ulaştı. İlimizde hizmet veren Ardahan Devlet Hastanesi de bir yandan kovid ile mücadele ederken bir yandan da diğer sağlık hizmetlerini veriyor. Randevu sistemi ile çalışan devlet hastanesindeki en yoğun bölümler ise kışında etkisi ile enfeksiyon hastalıkları ile kadın hastalıkları ve dahiliye bölümlerinde yaşanıyor.
Hastane personelinin yoğun hasta yüküne rağmen karmaşaya yol açmayacak çabaları ise hastaneye gelen vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Hasta ve hasta yakınlarının hastane yönetiminin ve doktorların çabalarını ilgi ve alakalarından duyduğu memnuniyeti ifade etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Kovid sürecini başarılı şekilde yöneten sağlık müdürlüğü ile devlet hastanesi yöneticileri ve çalışanları vatandaşların kurallara uyması ve randevu sistemine riayet etmesi nedeniyle karışıklığın yaşanmadığını vurguladılar.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı