Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu Ardahan Tanıtım Günlerine hazırlanıyor

Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu, 2-5 Aralık tarihlerinde Ankara´da 1´incisini gerçekleştireceği ´Ardahan Tanıtım Günleri´ etkinliğine hazırlanıyor.

GÜNCEL 27.07.2021 14:43:57 0
Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu Ardahan Tanıtım Günlerine hazırlanıyor

ŞENOL KİRMAN

Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu, 2-5 Aralık tarihlerinde Ankara´da 1´incisini gerçekleştireceği ´Ardahan Tanıtım Günleri´ etkinliğine hazırlanıyor. Merkezi Ankara´da olan Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu Ankara Altınpark Fuar alanında ´Ardahan Tanıtım Günleri´ etkinliği düzenleyecek. 2-5 Aralık tarihleri arasında birincisi yapılacak olan Ardahan Tanıtım Günlerinde, Ardahan´ın doğal güzellikleri, tarihi, kültürü ve yöresel ürünlerinin tanıtımı yapılacak.

Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi ve yönetim kurulu üyeleri Ardahan Tanıtım Günleri için Ardahan´da yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Ergüder Şimdi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu olarak 2-5 Aralık tarihlerinde Ankara´da 1. Ardahan Tanıtım Günleri´ni yapacaklarını söyledi.

Ardahan Tanıtım Günleri hazırlık çalışmaları için Ardahan´a geldiğini söyleyen Başkan Şimdi konuşmasını şöyle sürdürdü; ?2-3-4-5 Aralık tarihlerinde Ankara Altınpark Fuar alanında Ardahan Tanıtım Günleri´nin ilkini gerçekleştireceğiz. Etkinlikte, diğer illerdeki Ardahanlıları Ankara´da buluşturmak istiyoruz. Daha güçlü bir birliktelikle Ardahan´ı tanıtmanın daha iyi olacağını düşünüyoruz. Valimiz Hüseyin Öner, Milletvekilimiz Orhan Atalay, Belediye Başkanımız Faruk Demir, ilçe belediye başkanlarımız, STK Başkanlarımız ve yerel işletmelerimiz ile bu konuyu görüştük. Onlarında fikir ve görüşlerini aldık. Herkesin ortak fikri Ardahan Günleri´ni tek başımıza yapalım. Ardahan Günleri´nde Ardahan´ın doğal güzellikleri, tarihi, kültürü, coğrafi işaret almış ürünlerimiz ve yöresel ürünlerimizin tanıtımının yanı sıra Ardahan Kalesi, Şeytan Kalesi´nin siluetini ve Yalnızçam Kayak Merkezinin maketini yaptırarak etkinlik alanımızda sergilemeyi düşünüyoruz. Ardahan Üniversitesinde Güzel Sanatlar Fakültesi var bu konuyu Rektörle görüşüp yardımcı olmasını isteyeceğiz. Biz Ardahan´ı tanıtacaksak öncelikle Ardahanlılara tanıtmamız gerekiyor. Ardahanlılara Ardahan´ı iyi anlatmamız gerekiyor ki daha sonra dışarıya anlatalım. Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu olarak Ardahan´ın tanıtımı için ne gerekiyor ise onları yapmaya devam edeceğiz? diye konuştu.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR