Ardahan değil, diğer iller Ardahan´ı takip edecek!

Orhan Atalay; ?Halil İbrahim Dursunoğlu´nun, Yalnızçam kayak tesislerinde ilk özel iştirak ile Otel, Yaşam Kompleksi ve Yaz, Kış sporları için projelerle geleceğini´ söyledi.

21.03.2019 16:54:44 0
Ardahan değil, diğer iller Ardahan´ı takip edecek!

Ardahan değil, diğer iller Ardahan´ı takip edecek!

Orhan Atalay; ?Halil İbrahim Dursunoğlu´nun, Yalnızçam kayak tesislerinde ilk özel iştirak ile Otel, Yaşam Kompleksi ve Yaz, Kış sporları için projelerle geleceğini´ söyledi.

Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan 27. Milletvekili Adayı Halil İbrahim Dursunoğlu Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, Ardahan Devlet Hastanesi Tomografi bölümün ve Tarım İl Müdürlüğü´nde süt sağma makinelerinin açılışını yaptılar.
Havaların biraz daha tarıma elverişli olmaya başlamasıyla Ardahan çiftçisinin beklentilerinden biri olan süt sağma makineleri çoğalmaya ve gelişmeye başladı. Çiftçimizin biraz daha nefes alması ve işlerinin kolaylaşması için her türlü imkân ve olanakları devlet bazında talep ettiklerini hatırlatan Orhan Atalay ayrıca yakın bir zaman da sadece Türkiye değil, Dünya çapında kış sporlarıyla Ardahan´ı bir yerlere taşıyabilmek için özel iştirak kurumlarıyla görüştüklerini belirtti; bunların başında olumlu ve somut adımlarla ilk olarak Ardahan 27. Dönem Milletvekili adayı Halil İbrahim Dursunoğlu ile başladığını söyledi. Bu konuda, öncesinde kar ile mücadele ve İş Makineleri konusunda tecrübeli olan Halil İbrahim Dursunoğlu, prosedürlerin başladığını ve yakın zamanda herkese hayırlı olması dileğiyle başlangıç olarak Yalnızçam kayak tesislerinde özel bir iştirakte bulunacağını doğruladı. Ayrıca seçim döneminde Yunus Baydar´ı desteklediğini açıkladı.

Öte yandan Ardahan Devlet Hastanesi´nde tomografi makinesinin gelmesiyle Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, 27. Dönem Ardahan Milletvekili adayı Halil İbrahim Dursunoğlu ve Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar bölümün açılışını yaptılar.

Orhan Atalay konuşmasında : ? Artık sağlık alanında bir sorun yaşadığımız zaman çevre illerimize bağlı değiliz Ardahan bu konuda kendisini geliştirmeye başladı ve artık kendi insanımızı kendi hastanemizde tedavi edebileceğiz.´ Diye vurguladı.

Halil İbrahim Dursunoğlu ise; ? Bu tarz gelişmelerle sağlık sektöründe yer kazanmaya başlayan Ardahan, çevre illerinden sağlık konusunda göç almaya başlayacaktır, sağlığın, kültürün siyaseti olmaz, halk bizim halkımızdır, biz halkız. Bundan yola çıkarak Ardahan´ın diğer illeri takip etmesinden ziyade artık diğer iller Ardahan´ı takip edecek.´ Diyerek sürekli göç veren Ardahan´ın artık göç alacağına dikkat çekti.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı