Ardahan ?Bitkisel Üretimin Geliştirilmesi´ programında yer aldı

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Tarım Bakanlığının 21 ilde Covid- 19 salgınına karşı gıda takviyesi amaçlı ?Bitkisel üretim kapsamında ekilmemiş arazilerde yazlık ekimi teşvik amaçlı tohum destek projesinde Ardahan´ın da yer aldığını? bildird

6.04.2020 16:34:37 0
Ardahan ?Bitkisel Üretimin Geliştirilmesi´ programında yer aldı

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Tarım Bakanlığının 21 ilde Covid- 19 salgınına karşı gıda takviyesi amaçlı ?Bitkisel üretim kapsamında ekilmemiş arazilerde yazlık ekimi teşvik amaçlı tohum destek projesinde Ardahan´ın da yer aldığını? bildirdi.

Atalay, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; ?Tarım Bakanlığımız, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında gıda takviyesi amaçlı hiç ekilmemiş arazilerde yazlık ekimi teşvik amaçlı yeni bir tohum destek projesi açıkladı. Bakanlıkla yaptığımız görüşmelerden sonra Ardahan İlimiz de projeden yararlanacak 21 il arasında yer alacaktır. Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü ile Tarım İl Müdürlüğümüz arasında yapılacak çalışmadan sonra belirlenecek detayları siz değerli çiftçilerimize bildireceğiz. Çiftçilerimize hayırlı olsun." şeklinde açıklamada bulundu. 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak