Ardahan Birlik Haber-Sen´den Kadın Çalışanlara Hediye

PTT. A.S. Genel müdürü Hakan Gülten tarafından Türkiye genelinde görev yapan tüm kadın çalışanlarına gönderilen 8 Mart Dünya kadınlar gününe özel hediyeler ile kadın çalışanların tüm emekleri için teşekkür ederek Dünya 8 Mart kadınlar gününü kutladı.

GÜNCEL 8.03.2021 14:39:11 0
Ardahan Birlik Haber-Sen´den Kadın Çalışanlara Hediye

PTT. A.S. Genel müdürü Hakan Gülten tarafından Ardahan´a gönderilen hediyeler Ardahan Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Gökhan Kılıç tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, kadın çalışanlara hediye takdim edilerek, Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

Ardahan Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Gökhan Kılıç, 8 Mart Kadınlar Gününde PTT A.Ş. Ardahan Merkez Müdürlüğünü, PTT A.Ş. Şubelerini gezerek tüm çalışanlara ?8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel yaptırdıkları hediyeleri dağıtarak kadın görevlilerin, kadınlar gününü kutladılar. 

Kadınlarımıza yapılan her türlü şiddeti ve her türlü ayrımcılığını kınadığını belirten Ardahan Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Gökhan Kılıç, ?Kadınlar sivil toplum kuruluşlarında aktif rol almaları gerektiğini ve kadının toplumda her konuda söz sahibi olması gerektiğini? vurguladı.

 Kadının toplumda her konuda söz sahibi olmasını isteyen Kılıç, ?yapılacak her çalışmada düşüncelerini belirleyici unsur olması gerektiğinin altını çizerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak