BARO´DA YOLCU DÖNEMİ

Mevcut Başkan Av. Osman Nuri Yıldız ile Av. Murat Yolcu arasında geçen Ardahan Baro Başkanlığı seçimlerinde Murat Yolcu başkanlığa seçildi.

GÜNCEL 20.09.2021 14:50:00 0
BARO´DA YOLCU DÖNEMİ

Ardahan Barosu seçimlerinde iki listede de yer alan Avukat Müzeyyen Çiftçi Yolaçan seçimin kaderini belirledi.

Mevcut Başkan Av. Osman Nuri Yıldız ile Av. Murat Yolcu arasında geçen Ardahan Baro Başkanlığı seçimlerinde Murat Yolcu başkanlığa seçildi.

Ardahan Barosu´nun 2. Olağan Genel Kurulu seçimi yapıldı. 56 Üyesi bulunan Ardahan Barosu seçiminde mevcut Başkan Av. Osman Nuri Yıldız ve Av. Murat Yolcu yarıştı. 

Dursun Akçam Kültür Evi´nde 2. Olağan Genel Kurulu seçimi için divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Av. Ahmet Yavuz Yılmaz, oy çokluğuyla seçildi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından başkan adayları birer konuşma yaptı ve daha sonra seçime gidildi.

Yapılan oyla sonucunda Av. Murat Yolcu 30 oy alırken, rakibi eski başkan Av. Osman Nuri Yıldız ise 24 oyda kaldı. Oylamada toplam 54 oy kullanıldı. 

Ardahan Barosu Başkanlığını kazanan Av. Murat Yolcu, ?Türkiye´nin en genç barosu olan Ardahan Barosu´nun 2. Olağan Genel Kurulunu yaptık. Avukatlarımızın teveccühü ile Baromuzun 2. Başkanı seçildim. Türkiye´de hukukun üstünlüğüne, meslektaşlarımıza ve Ardahan´a karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Hukukun üstünlüğü ve demokrasinin tecellisi için çalışacağımıza söz veriyorum? dedi. 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak