Ardahan ASKF´den anlamlı hediye

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından amatör spor kulüplerine maske dağıttı.

11.05.2020 14:16:14 0
Ardahan ASKF´den anlamlı hediye

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından amatör spor kulüplerine maske dağıttı. Sağlık çalışanlarını da  unutmayan (ASKF), onlara da kahve makinası ve yanında kahve hediye ettiler.

Ardahan  ASKF Başkanı Özgür Hamza Küçük , Bu salgının ve zor günlerin bir an evvel bitmesi temennisinde bulundu. Küçük , "Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ilimizdeki Amatör Spor Kulüplerimize dağıtılmak üzere gönderilen maskeleri kulüplerimize dağıttık. Bu zorlu günleri birlik ve beraberlik içerisinde birlikte aşacağız? mesajı verdi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KAHVE MAKİNASI

Sağlık çalışanlarını da unutmayan ASKF Başkanı Küçük ve yönetimi , Sağlık çalışanlarını ziyaret ederek onlara kahve makinası ve yanında kahve hediye ettiler. ´Bir fincan kahvenin, kırk yıl hatırı var´ sözünü hatırlatan ASKF Başkanı  Küçük, ?Sağlık çalışanlarının biz spor camiasında büyük hatırları var, Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, spor karşılaşmalarında her zaman yanımızda olan , Zamanımızın gerçek kahramanları. Koronavirüs salgını karşısında fedakarca görevlerini yapan tüm sağlık emekçilerine teşekkür ediyoruz? dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu