ARDAFED’den Serhat Ardahanspor’a tam destek

​​​​​​​ARDAFED Başkanı Orhan Çerkez, Serhat Ardahanspor’a destek amaçlı İstanbul’da bir dayanışma gecesi yapma kararı aldıklarını söyledi.

GÜNCEL 26.11.2021 12:02:00 0
ARDAFED’den Serhat Ardahanspor’a tam destek

Merkezi İstanbul Ataşehir’de bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Orhan Çerkez, Serhat Ardahanspor Başkanı Aykut Karagöz ve yönetimi ile bir araya geldi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı olan Orhan Çerkez, Serhat Ardahanspor Başkanı Aykut Karagöz ile Ataşehir Belediyesi’ndeki makamında bir araya gelerek destek açıklaması yaptı. Görüşmeye ARDAFED Denetim Kurulu Başkanı Şemsettin Şenel, Serhat Ardahanspor Başkan yardımcısı Sezgin Kaya, THM Sanatçısı Mehmet Yılmaz, Gazeteciler Barış Bilgin, Erkan Sarıkaya, Mustafa Küpeli, Yusuf Şit ve Serhat Ardahanspor yönetimi katıldı.

Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Orhan Çerkez yaptığı açıklamada, “Öncelikle Ardahan’a vefa borcunu ödemek için Serhat Ardahanspor Kulübüne başkan olan Aykut Kargöz’e çok teşekkür ediyorum. Serhat Ardahanspor için İstanbul’da bir dayanışma gecesi yapma kararı aldık. Ayrıca 16 Aralık’ta yapacağımız tanıtım günlerinde Serhat Ardahanspor’a destek olacağız. Kars ziyaretimizde bir davet üzerine Karsspor takımını ziyaret ettik. Burada herhangi bir prim sözü verilmedi ortada yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Bizim için öncelik Ardahan’dır. Biz Ardahan’ı düşünmesek federasyon başkanlığını almazdık. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Biz Ardahan için varız, Ardahan için elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

KARS VE IĞDIR KİMSEYİ RAHATSIZ ETMESİN

Ardahanlıları duyarlı ve destek olmaya davet eden Başkan Çerkez, “Kongremizin ardından tanıtım günleri yapmak için büyük şehir belediyesine dilekçe verdik ve fuar alanı talebinde bulunduk. Bu talep nedeniyle yaptığımız görüşmelerde pandemi nedeniyle sıkışık bir durum olduğu bu nedenle bölgeleri birleştiriyoruz, Ardahan ve Kars olarak bir yer ayarlayacağız denildi. Bizden rica ettiler Ardahan Dernekler Federasyonu olarak siz bu işi üstlenin ama Iğdır ve Kars’ı da yanınıza alın. Yönetimimle paylaştım ve kabul ettik. Öncülüğü Ardahan dernekler Federasyonuna ait olacak. Kars ve Iğdır’da heyet geldi bizden daha çok çalıştılar. Kars ve Iğdır’ın bizim yanımızda olması kimseyi rahatsız etmesin. Eğer Ardahan’ı çok seven dostlarım, hemşehrilerim varsa o gün alanda olsunlar. Kars’ta, Iğdır’da olmayan ürünleri alanda göstersinler. Eğer Ardahan’ı ön planda tutmak istiyorlarsa bu çalışmayla, hizmetle olur. Mutlaka birlik olup omuz omuza vererek Ardahan’ı üst düzeye çekmemiz lazım. Tüm hemşehrilerimi duyarlı olmaya ve destek olmaya davet ediyorum. Çok kısa süre önce göreve geldikten  sonra ARDAFED’in 85 bin lira borcunu kapattık. Ardahan’da öğrencilere giyim yardımı ve okullara satranç takımları gönderdik. Ardahan’da sinema günleri düzenleyeceğiz. Birçok okula kütüphane yapacağız. Ardahan’a yönelik projelerimiz devam edecek” diye konuştu.

 


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu