ARDAFED DEĞİL, KAI-DER YAPACAK!

Logo ARDAFED, İmza KAI-DER, İsim KAI

GÜNCEL 8.11.2021 15:32:00 0
ARDAFED DEĞİL, KAI-DER YAPACAK!

Gazeteci Fakir Yılmaz'ın başkanlığında ilki ve ardından 5’incisi yapılan Ardahan Günleri başlamadan bitirildi.

Yıllarca verilen mücadelede Ardahan’ın adını öne çıkarmaya çalışan Ardahan Dernekler Federasyonu yönetim değişikliği ile birlikte Ardahan adını yine KAI gölgesine koydu.

İBB'ye ARDAFED olarak yapıldığı ileri sürülen başvurunun aslında KAI-DER olarak yapıldığını ortaya koyan sözleşmeye bakıldığında ise sözleşme logosu ARDAFED altındaki isim ve imza sahibinin KAI-DER Başkanının olması dikkat çekmekte.

Hazırlanan afişte de Ardahan ve ARDAFED adının olmadığı görülürken 350 Bin TL'ye anlaşılan firmanın bu parayı ARDAFED'e değil, KAI-DER'e ödeyeceği de görülmekte.

FAKİR YILMAZ'A İFTİRALAR ATANLARIN GERÇEK YÜZÜ!

Yıllardır İstanbul'da olmalarına karşın, ben bugüne kadar bir etkinlik yapmayı akıl etmeyenlerin ve en önemlisi Ardahanlıların bir yere gelmesine katkı sunamayan KAI, KAISİAD; KAIFED adı altında ki diasporasının oynadığı oyunu yeni perdesi görülen son manzarada, ARDAFED yapacak denilen etkinliğin afişinde olduğu gibi 350 Bin TL. sözleşme yapılan organizasyon firması ile yapılan sözleşmede de etkinliği ARDAFED değil, KAIDER yapacak!

Logo ARDAFED, İmza KAI-DER, İsim KAI şeklinde olması kafaları karıştırdı.

Dev organizasyonlara imza atan ve İstanbul ile Kocaeli'nde ilk kez 4 Ardahanlının belediye başkanı olmasına katkı sunan “Güçlü Ardahan Lobisi” parolası ile eski başkan gazeteci Fakir Yılmaz'a birçok iftiralar atan aynı KAI diasporasının bu oyununu tüm Ardahanlılar bilmeli ve Yılmaz'ın kimlerle mücadele ettiği bir kez daha anlaşılmalı.

ŞİMDİ SORUYORUZ, ARDAFED NEREDE, PARALAR KİME GİDECEK?

Başvuru ARDAFED olup olmadığı anlaşılmayan, ama KAI-DER diye nerede olduğu bilinmeyen bir derneğin adı ve imzası kullanılan bu organizasyon nasıl oldu da Ardahan Günleri değil, Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneğinin yaptığı Kars-Ardahan-Iğdır günleri oldu?

Ve Fakir Yılmaz zamanında alan hariç, hiç bir şey verilmeyen ama bugünkü yönetimce çadırları, stantları, alanı ücretsiz veren İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin tüm işlerini yaptığı ve yapılan duyurularda kendi logosu dışında kimseye izin vermediği bu etkinlikte sağlanan 350 Bin TL. para kimin, hangi STK'nın ya da kimin cebine girecek?

Yönetim diye poz verenler başta olmak üzere, bu ve buna benzer bilinip, “şimdilik” yazılmayanlar konusunda ne diyecekleri merakla beklenmektedir.


1

Lezzet ustaları geleceğin aşçılarıyla uygulamalı eğitim yaptı

2

Leylek yuvasında yangın çıktı

3

Son tarih 31 Mayıs

4

Başkan Latif şah Sural, Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti

5

TÜBİTAK B-4006 Bilim Fuarı tamamlandı