ARDAFED BAŞKANI ŞİMDİ, ARDAHAN’I ANKARAYA TAŞIYACAĞIZ

ARDAFED Başkanı Ergüder Şimdi, 2-3-4-5 Aralık'ta Ankara Altındağ'da yapılacak olan Ardahan Tanıtım Günleri öncesinde gazetecilerle bir araya geldi.

GÜNCEL 5.11.2021 15:42:00 0
ARDAFED BAŞKANI ŞİMDİ, ARDAHAN’I ANKARAYA TAŞIYACAĞIZ

ŞENOL KİRMAN

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi ve Yönetim Kurulu üyeleri Ardahan Tanıtım Günleri öncesi Ardahan’da yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Federasyon Başkanı Ergüder Şimdi, 2-3-4-5 Aralık’ta Ankara Altınpark’ta herkesin katılımı ile ortak aklın yöneteceği tabloyla Ardahan’ı Ankara’ya taşımak istediklerini söyledi.  

Ardahanlı esnafları tanıtım günlerine davet eden Başkan Şimdi, "Başkent Ankara'da bulunan yaklaşık 400 bin hemşehrimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak, ilimizin sahip olduğu ortak kültür ve tarihini tanıtmak amacıyla tanıtım günlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu yıl ilk kez federasyonumuz bünyesinde düzenlenecek etkinliğimizin amacı il, ilçe ve köy derneklerimizle birlikte memleketimizle özdeşleşen değerlerimizi tüm dünyaya tanıtmaktır. Güzel bir noktadayız, Ardahan’da ki esnafımız da destek olsun ve tanıtım günlerimize gelsinler. Hepsine ne destek verilmesi gerekiyorsa vereceğiz. Ardahan’da ki bal üreticilerimizi, kaşar üreticilerimizi, yöresel ürünlerimizin imalatını yapan üreticilerimizi tanıtım günlerimize davet ediyorum” dedi.

"DOĞU EKSPRESİ'NİN SON DURAĞI ARDAHAN OLSUN"

Düzenlenen kahvaltıya yoğun ilgi gösteren ulusal ve yerel medya mensuplarına teşekkürlerini ileten Başkan Şimdi, "Ardahan, kazını, balını, kaşarını ve büyük baş hayvancılığını dünyaya tanıtmak ve geliştirmek için iki sınır kapısı bulunan ilimize havaalanı ve Kars’a kadar gelen Doğu Ekspresi'nin Ardahan'a kadar gelmesi artık elzem olmuştur. Bundan sonra da hükümet yetkilileriyle görüşmelerimize hız vereceğiz. Başlamış olan tünellerinde takipçisi olacağız. İnşallah bundan sonra da güzel gelişmelerin süreceğine inanıyorum." diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak