ARDAFED, 2 Haziran´da Genel Kurul yapacak

İstanbul Şişli´de hizmet veren Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 4. Olağan Kongresi 2 Haziran´da yapılacak.

GÜNCEL 31.05.2021 17:08:56 0
ARDAFED, 2 Haziran´da Genel Kurul yapacak

İstanbul Şişli´de hizmet veren Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 4. Olağan Kongresi 2 Haziran´da yapılacak.
Pandemi sürecinde kısıtlamalardan dolayı ertelenen İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 4. Olağan Kongresi 2 Haziran 2021 Çarşamba günü Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde saat 14.00´de yapılacak.
Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez başkanlığında genel kurula geden İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu güçlü bir kadroyla yoluna devam edecek bilgeler arasında.
Konu hakkında bir açıklamada bulunan ARDA-FED Genel Başkan Yardımcısı eğitimci Şemsettin ŞENEL; örgütlü ve Güçlü bir Ardahan lobisi için hizmet verecek olan ARDA-FED, bütün Adahan´lıların desteğini alarak genel kurula gideceğini söyledi.
Geçmişe bir sünger çekerek, geçmişe bakmadan, hep ileri yeni güçlü bir Ardahan lobisi için Ardahan´ın yeni eski Milletvekilleri, Belediye Başkanları. Bilim adamları ve kanat önderlerinin isteği ve destekleriyle 2 Haziranda yapılacak genel kurulda canı gönülden yönetimde görev alan hemşehrilerim, tavandan tabana bütün hemşehrelerimizin desteğini alacağı için Ardahan artık olumsuzluklarla değil, hep başarılarla anılıp ilimize yeni bir imaj kazındırılacaktır.
DANIŞMA MECLİSİ ARDA-FE´DE GÜÇ KATACAK
Yönetimin yanı sıra seçime Danışma meclisi ile gidileceğini dile getiren ŞENEL; ARDA-FED´in bütün Ardahan´lılar kucaklaması için din, dil, ırk ayrımı yapılmadan, Bütün Ardahan´ı kucaklamak için güçlü bir kadroyla seçim gedildiğini dile getiren ŞENEL, Yeni genel kurulda gönüllü Danışma meclisinin desteğin arkasına alacağı için ARDA-FED´in aşamayacağı sıkıntıların olmayacağını söyledi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak