ARAS elektrik esnafın yanında

Aras Elektrik Perakende Müdürlüğünden esnaflara elektrik faturalarında indirim.

22.06.2020 17:47:36 0
ARAS elektrik esnafın yanında

ŞENOL KİRMAN

Aras Elektrik Perakende Müdürlüğünden esnaflara elektrik faturalarında indirim.

ARAS Elektrik Perakende Satış A.Ş., bölgedeki esnaf ve sanatkârların yanında olabilmek için elektrik faturalarında yüzde 5 ve üzeri indirim sağladı.

ARAS Elektrik Perakende Ardahan İl Şefi Metin Odabaş, Aras Elektrik Perakende Genel Müdürlüğünün Hizmet alanı içerisinde bulunan Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır, Bayburt ve Ardahan´da 7 ilde başlatmış olduğu indirimin tüm aboneler tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti.

Şirket politikamız olan Kaliteli ve Kesintisiz Enerji sunma hedeflerimizde, devir aldığımız 2013 yılından bu yana önemli ölçüde mesafeler kat edildiğini aktaran Odabaş sözlerini şöyle sürdürdü;

?Yapılan tüm yatırımlar abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek içindir. Şirketimiz kurumsal yapısıyla her bölgenin kendi dinamiklerini göz önüne alarak abonelerine bire bir ulaşarak müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Abonelerimize sunduğumuz %5 indirim oranı şuan için Resmi Kurum, Ticarethane, Şantiye ve Sanayi abonelerine uygulanmaktadır. Mesken abonelerini kapsamamaktadır. Kurumumuz ile Ticaret Odası Başkanlığı ve Esnaf Odalar Başkanlığı ile yapılan protokollerle tüm abonelerimize duyurulmuştur. Kimlik fotokopisi ve Vergi Levhasının fotokopisi ile kurumumuza gelmeleri halinde kısa sürede sözleşme imzalayarak bu indirimden faydalanmaya başlanılmaktadır. İndirim oranlarımız enerji piyasasındaki gidişata göre artırılabilecektir. Her hangi bir değişiklik durumunda sözleşme imzalanan abonelerimizin indirimleri de revize edilecektir.

Son zamanlarda abonelerden faturaların çok yüksek geldiği yönünde şikâyetler aldıklarını belirten Odabaş, ?Faturalardaki artışların şirketimizle bir alakası bulunmamaktadır. Çünkü enerji fiyatlar Devlet Kurumu olan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından belirlenmektedir. Son yapılan zamlar faturalara yansıyınca ister istemez faturalar yüksek gelmektedir. Birde abonelerimizin dikkat etmediği bir hususta gelen faturalardaki okuma gün aralığı aylara göre iklim koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Okuma termin planına göre bir abonenin okuma gün aralığı 25 ile 35 gün arasında değişebilmektedir. Ancak abonelerimiz gelen her faturanın 30 gün olduğunu düşünmektedir. Buda 25 günlük olan fatura tahmini 150TL ise bir sonraki ay 35 günlük olan fatura tahmini 250TL geldiğinde abone faturasının yüksek gelmesinde şikâyet ediyor. Abonelerimizin buna da dikkat etmesi gerekmektedir? dedi.

Aboneleri bir konuda uyaran Odabaş, ?Şirketimiz covıt-19 salgını nedeniyle ülke ekonomisine katkı sunmak adına abonelerimizde mağdur etmemek adına 3 ay süresince ödenmemiş faturalarından dolayı kesim yapılmamış ve abonelerimiz icraya verilmemiştir. Ülkemizin normalleşme sürecine girmesiyle  alacaklarımızın tahsil edilmesi için sahada kesim yaptırmaktadır. Abonelerimize bu zor süreçte her türlü desteği vermeye hazırız. Abonelerimizin mağdur olmamaları için söz konusu tahakkuk etmiş eski ve yeni tüm faturalarını yatırmaları önem arz etmektedir. Kesime maruz kalan abonelerimiz bir sonraki faturasında 37,30TL açma bağlama ödemek durumunda kalmaktadırlar. Abonelerimizin memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur? ifadelerini kullandı.


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi