Aralık ayında sıcaklıklar sevindiriyor

Ardahan’da Aralık ayına rağmen sıcak giden havalar vatandaşı sevindiriyor

GÜNCEL 8.12.2023 15:39:00 0
Aralık ayında sıcaklıklar sevindiriyor

Ağır kış şartlarının yaşandığı Ardahan’da Aralık ayında havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşı sevindiriyor. 

Ardahan’da Aralık ayında adeta ilkbahar mevsimi yaşanıyor. Ardahan’da gündüz 5 derece olan hava sıcaklığı gece saatlerinde ise eksi 3'e kadar düşüyor. Aralık ayına girmemize rağmen hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, vatandaşlarda hem şaşkınlık yaratıyor, hem de sevindiriyor.

Ağır geçen kış aylarında hem maddi hem de manevi olarak birçok sıkıntı yaşadıklarını belirten Ardahanlılar, bu yıl sıcak havalardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. 

Ardahan’da havaların sıcak gitmesinden dolayı doğalgaz ve kömürden tasarruf ettiklerini ifade eden vatandaşlar, “Havalar ne kadar sıcak giderse yakacaktan o kadar tasarruf ederiz. Ardahan’da kış koşulları ağır geçiyor. Ama bu yıl geçtiğimiz yıllara göre daha sıcak bir kış mevsimi geçiriyoruz. Buda bizim için sevindirici bir durum. Yakıttan tasarruf ediyoruz. İnşallah hep böyle sıcak gider” dedi.

 

BEDRETTİN ŞUAY/ARDAHAN MEDYA


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı