Araç alım satımında güvenli hizmetin adresi Oto Karne

Türkiye genelinde ikinci el araç konusunda en tercih edilen servis olan Oto Karne (Oto Ekspertiz), Ardahan için de tercih edilir bir servis olmayı başardı.

GÜNCEL 1.10.2023 12:27:00 0
Araç alım satımında güvenli hizmetin adresi Oto Karne

Türkiye genelinde ikinci el araç konusunda en tercih edilen servis olan Oto Karne (Oto Ekspertiz), Ardahan için de tercih edilir bir servis olmayı başardı.

Ardahan’da Oto Karne, alanında uzman ekip, güvenli, kaliteli ve garantili hizmetle kısa zamanda Ardahan ve çevre illerin gözdesi haline geldi. 

Ardahan Oto Karne’de ikinci el aracın gerçek durumunu gözler önüne serecek olan testlerde özel cihazlar ve uzman ekip kullanıyor. Bu sayede rapor bölümünde hataya asla yer verilmemektedir. Kesin sonuçlu bir ekspertiz raporu sayesinde araç hakkında güvenle karar verebileceğiniz gibi kafanıza takılan tüm soruların cevaplarını da alma şansına sahip olursunuz.

Oto Ekspertiz, Kaptanpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Tarım ve Orman Müdürlüğü karşısında hizmet veriyor.

Oto Karne işletmecisi İsmail Dursunoğlu, 2. el araç alım satımında müşterilere hızlı, güvenli ve garantili hizmet sunduklarını söyledi.

İnsanların kusursuz araç alabilmek için eksperlere başvurduklarını belirten İsmail Dursunoğlu şunları söyledi; " Firma olarak, oldukça geniş alt yapılara sahibiz ve bu sayede ihtiyaçlara tam çözüm üretiyoruz. Bu sayede araçlarla ilgili olası sorunları görüyoruz ve müşterilerimize rapor olarak sunuyoruz. Eksperin amacı araç satışı esnasında olabilecek olan hile ve hurdaların önüne geçmek. Eskiden dost, arkadaşla, sözle olan işler şimdi cihazlarda kontrollerden geçiyor. Kaza yapıldıktan sonra, sigortaya bildirilmeden yapıldığında kayıtlarda değişen veya kazalı olduğu çıkmaz. Siz sorgu yaptığınızda araç temiz gibi gözükür. Bu belirtilmeyen hata ve kazaları ekspertiz çıkartır muhataplarına daha iyi bilgi bildirir" dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!