ANNELERE MÜJDE! BEBEK SPA MERKEZİ AÇILDI

Ardahan’da anneler Ardahan Baby SPA’ya çocuklarını güvenle emanet edebilecek.

GÜNCEL 21.09.2022 14:52:00 0
ANNELERE MÜJDE! BEBEK SPA MERKEZİ AÇILDI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da anneler Ardahan Baby SPA’ya çocuklarını güvenle emanet edebilecek. Kuruculuğunu Fizyoterapist Erdi Taşcı’nın yaptığı Ardahan Baby SPA Merkezi, Dört Ortaklar İş Merkezi’nde (Ardahan Barosu karşısı 5. Kat ) hizmete girdi.

Ardahan Baby SPA merkezinde, 0-48 ay bebekler için yüzme, jakuzi ve masaj keyfi sunulacak.

Suda vakit geçirdikten sonra bebek masajı eğitimi almış Uzman tarafından masaj yapılan bebeklerin rahatlaması ve vücut gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor. Aynı zamanda ailesi ile birlikte kaliteli, eğlenceli vakit geçirerek, hatıra fotoğrafı ile gününü özelleştirecek.

İşletmenin sahibi Fizyoterapist Erdi Taşcı, bebek SPA merkezinde 0-48 aylık bebeklere hizmet verdiklerini söyledi.

Fizyoterapist Erdi Taşcı merkezde uygulanacak SPA terapisi bebeğin kas gelişimini destekler, denge ve koordinasyonu geliştirir, yürümeyi ve diğer rekreasyonel faaliyetleri geliştirir, solunum kaslarını geliştirir. Çocukların daha rahat nefes alış verişini sağlar, uyku düzeni sağlar, endorfin salınımını uyaran hidroterapi doğal bir ağrı kesici görevi görür. Bütün bu süreçte ailesiyle güzel vakit geçiren çocuklar hem öğrenme sürecine hem de psikolojik ve sosyolojik gelişimine destek verilmiş olur. Bebeklerin ve ailelerinin mutluluğunu arttırmak ve bebeklerin dünyaya adapte olma süreçlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Ardahan’ın tüm bebeklerini merkezimize bekliyoruz” dedi.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!