ANJİYO HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Ardahan’da Anjiyo Ünitesi hayali gerçek oluyor

GÜNCEL 17.10.2023 13:30:00 0
ANJİYO HAYALİ GERÇEK OLUYOR

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahanlıların yıllardır gündeminde olan Anjiyo Ünitesi için müjdeyi verdi.

Sağlık sektöründe Ardahan’ın sevk oranlarının en yüksek olduğu kalp ve damar hastalıkları ile ilgili en temel sorun olan Anjiyo Ünitesi sorunu çözüme kavuşuyor. 

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Anjiyo Ünitesi, Çocuk İzleme Merkezi, Koroner Yoğun Bakım Ünitesi, Kemoterapi Ünitesi ve Palyatif Servisi birimlerinin yer alacağı 3 katlı ek hastane binasının 13 Kasım tarihinde ihale edileceğini bildirdi.

AK Parti Ardahan’ın Milletvekili Kaan Koç, her gün yeni bir proje ve yatırımın müjdesini veriyor. Göreve geldiği günden beri Ardahan’ın yaşam standartlarını daha da iyi seviyeye getirmek için mücadele eden genç Vekil Koç, her gün bir bakanlıkta Ardahan’ın ve ilçelerinin sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunuyor. Yıllardır çözülemeyen Anjiyo Ünitesi başta olmak üzere, sağlıkla ilgili birçok sorun Milletvekili Koç'un girişimleriyle çözüliyor.

SÖZÜMÜZDE DURUYORUZ

Sağlık alanında yapılacak hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Milletvekili Koç, “Sözümüzde duruyoruz. Anjiyo ünitesi, çocuk izleme merkezi, koroner yoğun bakım ünitesi, kemoterapi ünitesi ve palyatif servisi birimlerinin yer alacağı 3 katlı ek hastane binamızın tüm işlemleri tamamlandı. 13 Kasım’ da ihalesi gerçekleşecek. Tüm sözlerimizi yerine getiriyoruz. Serhat Ardahan’ıma hayırlı olsun”

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 

 


1

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

2

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

3

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

4

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

5

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı