ANAP Ardahan İl Başkanı Hakan Aktaş: “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”

​​​​​​​Anavatan Partisi Ardahan İl Başkanı Hakan Aktaş, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Türk milleti, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünde de aynı inanç, coşku ve heyecan ile kayıtsız şartsız egeme

GÜNCEL 28.10.2022 16:31:00 0
ANAP Ardahan İl Başkanı Hakan Aktaş: “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”

Anavatan Partisi Ardahan İl Başkanı Hakan Aktaş, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Türk milleti, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünde de aynı inanç, coşku ve heyecan ile kayıtsız şartsız egemenliğine sahip çıkmaktadır" dedi.

100. kuruluş yıldönümüne emin adımlarla ilerlediğimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde eşine az rastlanır bir destanla kurulduğunu anlatan Başkan Aktaş, “Aziz milletimiz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, kendisini yok etmek isteyen düşmanlara topyekun cevap vermiş, vatanın birliği ve milletin bağımsızlığı için canıyla, kanıyla bir zafer kazanmıştır. Tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen Türk milletinin istiklal ve istikbal yolunda verdiği mücadele sonucunda kazanılan bu zafer, aziz milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Türk milleti, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünde de aynı inanç, coşku ve heyecan ile kayıtsız şartsız egemenliğine sahip çıkmaktadır. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, ömrünü bu vatana vakfetmişleri rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak