ANAP GENEL BAŞKANI ÇELEBİ ARDAHAN´DAN SESLENDİ

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Ardahan´a geldi.

SİYASET 2.08.2021 17:54:38 0
ANAP GENEL BAŞKANI ÇELEBİ ARDAHAN´DAN SESLENDİ

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Ardahan´a geldi. Ülke gündemi son günlerde meydana gelen orman yangınları ile bir hayli sıcak geçerken, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi´nin geçtiğimiz hafta ilimize yaptığı ziyaret de kentte siyaset arenasını ısıttı.

Anavatan Partisi yapılacak olan muhtemel bir erken Genel seçimlere katılabilmesi için yurt genelinde hızlı bir şekilde kongrelerini yapmaya başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Ardahan´da 1.Olağan kongresini Genel Başkan İbrahim Çelebi´nin katılımıyla yapıldı ve Hakan Aktaş, Anavatan partisi Ardahan İl başkanı seçilerek güven tazeledi.

ÖNCE ELEŞTİRDİ SONRA TEŞEKKÜR ETTİ

Dursun Akçam Kültür evinde Anavatan Partisi Ardahan il başkanlığı tarafından organize edilen, STK Başkanları ve Siyasi Parti temsilcileri ile partililere ve katılımcılara seslenen Genel Başkan İbrahim Çelebi, konuşmasında önce iktidar partisini eleştirdikten sonra, yatırımlar konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a Ardahan´dan selam göndererek teşekkür etti. Ardahan ziyaretinde kurbanlarla karşılanan Genel başkan Çelebi´ye halk yoğun ilgi gösterdi. Çelebei, Ardahan Belediyesini ziyaret ettikten sonra esnafı da ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

ÇELEBİ; BİZİM NEFSİMİZİ ZORLADILAR AMA KABUL ETMEDİK

Çelebi konuşmasında şunları aktardı; " Sevgili Ardahanlılar ben gittiğim her yerde şunu söylüyorum.  Bizim sorunlarımızı ne bu iktidar nede ana muhalefet çözebilir. Bu sorunları ancak biz çözeriz. Bunlar bizim sorunlarımızı çözemez. 17 - 25 Aralık operasyonundan sonra Fetöcüler, Anavatan partisini para ile satın almak istediler, bizim nefsimizi zorladılar ama mağlup olmadık ve onları elimizin tersiyle ittik. Para bulunur ama ülkenin gerçek sorunlarıyla uğraşacaksak bunlardan uzak durmak lazım dedik.

BİR YANDAŞ MEDYA VAR BİRDE FONDAŞ MEDYA

Bir yandaş medya var. Onların kim olduğunu biliyorsunuz birde fondaş medya yani Amerika´nın fonladığı medya var. Bunlar halkın haber alma hakkını sözde yerine getiriyor. Kime göre tabiî ki parayı verene, yâda biat ettiği saraya karşı.

ÇELEBİ; BİZ BİRİLERİNİN BESLEDİĞİ BİR PARTİ OLMAYACAĞIZ

Biz Anavatan Partisi olarak hiçbir taraf da değiliz, Ne Cumhur İttifakı içinde nede Millet İttifakı içinde yer almayacağız. Biz birilerinin beslediği parti olmayacağız. Birilerinin beslediği siyasetçi olmayacağız. Biz önce Allah´a, sonra halkımıza ve kendimize inanarak bunların üstesinden geleceğiz. Onun için Anavatan Partisi sadece halkın partisidir. Anavatan partimizi burada siz değerli Ardahanlılara emanet ediyorum. Sizleri de Allah´a emanet ediyorum. Biliyorum ki partimize olan güveniniz bizleri onlara karşı daha güçlü kılacaktır."


1

Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, Çiftçi eğitimlerine devam ediyor

2

Çıldır’da Atletizm, Masa tenisi ve Satranç yarışmaları yapıldı

3

Ölçek Köyü ilk ve orta okulunda kütüphane açıldı

4

Göle Sosyal Hizmet Merkezi Personellerine Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verildi

5

Şehit İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden anlamlı etkinlik