ALİHANOĞLU, SEÇİME HAZIRIZ

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26 Şubat Cumartesi günü seçime gidiyor. Seçime sayılı günler kala başkan adaylarında seçim heyecanı arttı.

GÜNCEL 21.02.2022 18:30:00 0
ALİHANOĞLU, SEÇİME HAZIRIZ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26 Şubat Cumartesi günü seçime gidiyor. Seçime sayılı günler kala başkan adaylarında seçim heyecanı arttı.

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının güçlü adayı olan İskender Alihanoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan seçimli genel kurulu öncesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı.

Başkan adayı Alihanoğlu, 26 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan seçimin Ardahan’a hayırlar getirmesini temenni ederek, üyeleri kongreye davet etti.

26 Şubat’ta yapılacak olan seçime hazır olduklarını aktaran Başkan adayı Alihanoğlu, “Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Seçime sayılı günler kala esnaf ve sanatkârlarımıza ziyaretlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın yüzde 100’üne ulaşmış durumdayız. Ekibimle birlikte seçime hazırız, takdir esnafımızındır. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildiğim takdirde bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, ben Ardahan’ın emrinde olacağım. Benim tek meselem Ardahan’dır. Esnaf ve sanatkarlarımızın desteğini bekliyoruz. 26 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan seçimin Ardahan’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bütün üyelerimizi kongremize davet ediyorum” dedi.  


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu