Ali Düşmez’den olaylı maç sonrası açıklama: “Amatör futbolun 7/24 emrindeyiz”

TFF İcra Kurulu üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu başkanı Ali Düşmez, amatör futbolun 7/24 emrinde olduklarını söyledi.

11.02.2024 16:48:00 0
Ali Düşmez’den olaylı maç sonrası açıklama: “Amatör futbolun 7/24 emrindeyiz”

Bölgesel Amatör Lig’in 15. Haftasında Doğubayazıt Spor ile Serhat Ardahanspor arasında oynanan karşılaşma 2-2 sonuçlandı. Ancak maça yaşanan olaylar damga vurdu. Maç öncesinde, maç sırasında ve sonrasında olaylar yaşandı.

Serhat Ardahan Sporun deplasmanda Doğubayazıt ile oynadığı Bal Ligi müsabakasında yaşanan olayları kınayan Ardahan Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Özgür Hamza Küçük yaşanan olayların üzücü olduğunu ve futbola yakışmadığını ifade etti.

TFF İcra Kurulu üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ise, amatör futbolun 7/24 emrinde olduklarını söyledi.

Her iki takımada başarılar dileyen Düşmez, “Ülkemizde yılda yüzbinden fazla amatör müsabaka oynanıyor bizde  bu sorumluluğun bilincindeyiz ve telefonlarımız her dakika ve herkese açık. Bugün Ardahan’dan ve Doğubayazıt’tan gelen tüm aramalara geri dönüş yaptık. Müsabakaların  selametle sona ermesi için valilerimiz dahil tüm paydaşlarımızı iletişime geçtik” dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak