Aktaş, PTT çalışanları mağdur edilmesin

Aktaş, PTT çalışanları mağdur edilmesin

21.01.2021 17:03:43 0
Aktaş, PTT çalışanları mağdur edilmesin

Bedrettin Şuay

Türkiye Kamu-Sen Ardahan İl başkanlığı PTT çalışanlarının yaşadığı bazı sorunlar ve bu sorunlara çözüm önerisi için basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasında bazı şehir merkezlerinde ve ilçelerde vatandaşların PTT´den hizmet alamadığı bu yoğunlukta çalışan PTT çalışanlarının da bu durumdan rahatsız olduğu ve iş yükünün arttığı belirtildi.
Aktaş ´´Türkiye Kamu-Sen olarak zor şartlarda çalışan PTT çalışanlarının iş yükünün azaltılması ve vatandaşların rahat hizmet alabilmeleri adına vekiller ve siyasi partilerin il başkanlarından destek istedik´´dedi.
Aktaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı olarak Ardahan´da yaşanan sıkıntıları yakından takip etmekteyiz. Bazı Kurumlarda Devletin makamlarında yandaş sendikanın eş başkanlığını yapan Müdürler görüyoruz. Ancak Türkiye Kamu-Sen olarak bunlara müsaade etmeyeceğimizi bilmelerini istiyorum. Özellikle Sağlık Teşkilatında çalışan arkadaşlarımız arasında sendikal ayrımlar yapılmakta nerede iyi para alabilecek yer var ise oralara yandaş sendikanın adamları yerleştirilmekte. Döner sermayeyi yüksekten almaları sağlanmaktadır. Yani nerede güzel gelir varsa yandaşlar oralarda görevlendirilmektedir. Dedi. Aktaş, Sağlık Müdürümüzden isteğimiz bir an önce bu işe bir el atmalı ve bu haksızlığı düzeltmelidir. Aksi takdirde Türkiye Kamu-Sen İl başkanlığı olarak gerekli yasal yollara baş vuracağımızın bilinmesini isterim. Açıklamasında bulundu.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti