AKI-DER kadınlar meclisi serhat illerinde

AKI-DER Kadınlar Meclis Başkanı Canan Avşar Uzun, Maddi manevi olarak desteklerimizi Bölgemizdeki kadınlarımızdan esirgemeyeceğiz

GÜNCEL 27.02.2024 13:30:00 0
AKI-DER kadınlar meclisi serhat illerinde

Haber: Bedrettin Şuay

AKI-DER Kadınlar Meclis Başkanı Canan Avşar Uzun, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünde Ardahan'da olmanın çok güzel ve mutluluk verici olduğunu belirterek, Ardahan'ımızın gururu Dünya Buz Pateni şampiyonu değerli hemşerimiz Naz Arıcı, hanım memleketini unutmadı dedi.

Uzun, AKI-DER KADINLAR MECLİSİ ekibimizle birlikte Kars Selim Kara Hamza, Köyündeki kadınlarımızı ziyaret ettik. Birbirinden maharetli kadınlarımız ile bir kadın derneği kurma kararı aldık. Serhat şehirlerimizde göçü engellemek, kadınlarımıza ekonomik olarak katkı sunmak ve turizm açısından yöresel yemeklerimizin tanıtımı adına dernek sayılarımızı arttırmayı hedefliyoruz. Maddi manevi olarak desteklerimizi Bölgemizdeki kadınlarımızdan esirgemeyeceğiz dedi.

Kadınlar Meclis Başkanı Canan Avşar Uzun,Kars ilimizde yeni kuracağımız kadın derneğimizin Bölgemize hayırlı olmasını ve diğer hanımlarımıza da örnek olmasını dilerim. Yöremizin iş adamları, bürokratları ve vekillerimizin de bu projeye gerekli desteklerini vermesini bekliyoruz dedi. Uzun , Ardahan’ın kurtuluşun da Çıldır Gölünde hemşerileri ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, böyle güzel bir günde hep beraber olmak bizleri mutlu ediyor dedi. Basın mensupları  ile bir süre görüşen Uzun, bu programda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak