AK PARTİ’DE TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

AK Parti’de 2023 seçimlerine teşkilatı güçlü bir şekilde hazırlamak için başlatılan eğitim atağının Ardahan'daki ikinci ayağında Mahalle Başkanlarına verilen eğitimlerle sona erdi.

SİYASET 30.05.2022 15:00:00 0
AK PARTİ’DE TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti’de 2023 seçimlerine teşkilatı güçlü bir şekilde hazırlamak için başlatılan eğitim atağının Ardahan'daki ikinci ayağında Mahalle Başkanlarına verilen eğitimlerle sona erdi. Teşkilatçılık Tecrübe Paylaşımı, Etkili İletişim, Motivasyon, Siyasal İletişim ve Yeni Medya başlıklı 4 ayrı ders olarak eğitimler gerçekleşti.

AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından Mahalle ve Köy Temsilcileri için “Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” temalı “Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim” programı Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşti.

Ayrı ayrı oturumlarla düzenlenen eğitim programlarına AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, Gençlik Kolları MYK Üyesi Zehranur Yılmaz, Coşkun Bağbuğ, Vehbi Vakkasoğlu, Hulusi Şentürk, Muhammet Alpkent, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Mahalle Başkanları katılım sağladı.

Siyasal İletişim ve Yeni Medya eğitimi Coşkun Başbuğ, Motivasyon eğitimi Vehbi Vakkasoğlu, Teşkilatçılık Tecrübe Paylaşımı eğitimi Hulusi Şentürk, Etkili İletişim başlıklı eğitim ise Muhammet Alpkent tarafından verildi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç,  “Eğitim Programımıza katılan Kıymetli Eğitimcilerimize ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti’miz bu tür başarılı eğitim programlarıyla kendini yenilmeye, teşkilatlarını kuşatmaya ve geliştirmeye durmadan devam edecek inşallah” dedi.


1

İndirimli yabancı dil eğitimi için protokol imzaladı

2

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

3

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

4

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

5

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?