AK Parti'de 'Şehir Buluşmaları' başladı

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından 2023 Ardahan "Şehir Buluşmaları" programı gerçekleştirildi.

SİYASET 30.08.2023 12:55:00 0
AK Parti

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından 2023 Ardahan "Şehir Buluşmaları" programı gerçekleştirildi. 2023 Şehir Buluşmaları çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, 28. Dönem Ankara Milletvekili, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri Ardahan’a geldi. 

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen "Şehir Buluşmaları" programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, İl ve İlçe teşkilatları, Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, önceki dönem il başkanları, ilçe başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, seçim olsa da olmasa da her daim sahada olacaklarını söyledi.

Türkiye Yüzyılına yüksek enerjiyle yürüdüklerini belirten ileri, "'Türkiye Yüzyılı', vizyon işi, ve hükümetimizin icraatları ile ilgili bir konu. Ama bunun yanında aynı zamanda kaliteli yerel yönetim, görev bilinci olan belediye başkanlarının görev başında olmasına da bağlı bir konu. İnşallah bizler bu noktada da emaneti alacağız ve yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.’’

Muhalefetin ciddi bir kafa karışıklığı içerisinde olduğunu söyleyen İleri, "Bizler seçimin hemen akabinde Cumhurbaşkanımızın talimatı ile AK Parti kadroları olarak sahadaki görevlerimizin başına döndük. Ve çok ciddi bir enerji ile çalışmaya devam ediyoruz. Tüm bunlar olurken karşımızdaki muhalefetin halini ibretle, biraz da tırnak içinde 'üzüntü' ile izliyoruz. Çünkü biz de biliyoruz ki bu millet, böyle bir muhalefet anlayışını kesinlikle hak etmiyor. Muhalefet ciddi bir kafa karışıklığı içerisinde, ciddi bir huzursuzluk içerisinde. Daha henüz seçimi kaybettiğini dahi açık ve net bir şekilde kabullenemeyen ve bunca olumsuzluğa rağmen büyükşehirlerde başarılı bir belediyecilik ortaya koyduğu yanılsamasına teslim olan ve bu anlamda da gerçeklikten kopmuş olan her türlü hizmete, atılıma, ilerlemeye istemezuh demenin ötesinde ortaya gerçek anlamda bir siyaset anlayışı koyamayan bir muhalefet anlayışı var. Onların bu duruşu millet için bir talihsizlik. Ancak bizler ortaya koyduğumuz vizyonla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve ortaya koyduğumuz enerji, sanayi, savunma sanayi politikalarımız ile bu milleti kalkındırmaya devam edeceğiz. Ve bu milletle aramıza kimsenin girmesine de izin vermeyeceğiz" dedi.

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ise; “Ardahan AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza her seçimde büyük destek vermiştir, kendisinin destekçisi ve yol arkadaşı olmuştur. Bunun karşılığında da 20 yıl boyunca bu şehre Cumhuriyetten bu yana 100 yıllık geçmişimizden 80 yılda yapılmayanları kat kat fazlasını 20 yılda AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde almış ve bugüne gelmiştir. Bizim Türkiye Cumhuriyetinden 80 yıllık yatırım alacağımız var.  Çünkü bizim illiğimiz elimizden alınarak ilçe statüsüne geçirilerek 80 yılı heba edilmiş topluluğuz ve göç veren bir il olmuşuz. 20 yılda yapılan büyük eserlerle, yatırımlarla Türkiye’de nüfusa oranlandığı zaman en fazla yatırım alan iki ilden biriyiz. Büyük devasa yatırımlarla nüfusumuzu geri getirmeye çalışan, göç vermeyi önleme çalışan bir şehir halini aldık. Ardahan’da 14 ve 28 Mayıs seçimlerini başarılı bir şekilde atlattık. Seçimlerden sonra da hiç durmadan il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte sahada yaz sezonunu çok iyi bir şekilde değerlendirdik. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla sahadayız. Önümüzde ki bir diğer önemli seçim olan 31 Mart’ta ki mahalli idareler seçimlerine tüm teşkilatlarımızla birlikte hazırlanıyoruz. Ardahan’da 7 belediyemiz bulunmakta, bu belediyelerimizden Göle, Çıldır, Posof ve Köprülü Beldesi Belediyesi AK partide. 31 Mart seçimlerinde birlik ve beraberliğimizi koruyarak, bu çalışmalarımıza devam ederek 14 Mayıs seçimlerinde ki arzumuzla, çalışmalarımızla 7 belediyemizin tamamını alacağız” dedi. 

İl Başkanı Ersin Yılmaz da, “Önümüzde bir yerel seçim var. Yatırımların devam etmesi için Ardahan’ın AK Partiye ihtiyacı var, AK partinin de Ardahan’a ihtiyacı var. Yerel seçimlerde inşallah teşkilatlarımızın desteğiyle hedeflemiş olduğumuz belediye seçimlerini alacağız” diye konuştu.

Toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve İl Başkanı Ersin Yılmaz kent merkezinde esnafları ziyaret ettiler.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak