AK PARTİ’DE SEÇİM MESAİSİ

AK Parti Ardahan İl teşkilatı, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

SİYASET 19.12.2023 16:19:00 0
AK PARTİ’DE SEÇİM MESAİSİ

AK Parti Ardahan İl teşkilatı, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. 

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Göle İlçesini ziyaret etti.

İl Başkanı Ersin Yılmaz ve beraberindekiler, Göle ilçe teşkilatı, Göle Belediye Başkanı Aday Adayları, İl Genel Meclisi aday adayları ve partililerle bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulundular. 

Samimi bir ortamda geçen ziyarette tüm aday adaylarına başarılar dileyen Başkan Ersin Yılmaz birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

İl Başkanı Ersin Yılmaz toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Merkez İlçe Başkanımız Aytaç Ulutaş ve İl Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, Göle ilçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Ziyarette ilçe teşkilatımız, partililerimiz, Göle Belediye Başkanı Aday Adaylarımız ve il genel meclisi aday adaylarımızla bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunduk.  Samimi bir ortamda geçen ziyaretimizde tüm adaylarımızla birlik, beraberlik mesajları verdik. Tüm Ardahan da olduğu gibi Göle ilçemizde de AK Parti hükümetimizin yatırım ve hizmetleri artarak, devam edecek. Kıymetli hemşehrilerimizin teveccüh ve destekleri ile Göle ilçemiz de AK Belediyeciliğin eser siyaseti ve vatandaş odaklı hizmetlerine yenileri eklenecektir” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti