AK Parti Merkez İlçe Teşkilatından hasta ziyaretleri

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, teşkilat üyeleriyle birlikte Ardahan Devlet Hastanesini ziyaret etti.

GÜNCEL 1.01.2024 11:21:00 0
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatından hasta ziyaretleri

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Teşkilatı saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, teşkilat üyeleriyle birlikte Ardahan Devlet Hastanesini ziyaret etti. 

Yatan hastaların odalarını gezen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ve beraberindekiler, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar dilediler.

Her hasta ile tek tek ilgilenen, Başkan Ulutaş ve partililer hasta ve yakınları ile bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini de dinlediler.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Aytaç Ulutaş, “Hasta ziyaretlerimiz kapsamında Ardahan Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Bizlerde hemşerilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanındayız. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah. Hemşerilerimize sağlıklı güzel günler diliyoruz” dedi. 

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek AK Parti heyetine teşekkür ettiler.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti