AK Parti Merkez İlçe Teşkilatından anlamlı ziyaretler

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Teşkilatı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren kurumlara ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNCEL 17.11.2023 15:37:00 0
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatından anlamlı ziyaretler

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Merkezlerde kalanlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, yaşlılar ve özel bireylerle yakından ilgilenip sohbet ederek, taleplerini dinlediler.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ziyaretler ile ilgili olarak açıklamasında, “AK Parti Ardahan Merkez İlçe olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine ziyaret gerçekleştirdik. Huzur evi ziyaretimizde kıymetli çınarlarımız ile bir araya geldik, sohbet ederek taleplerini dinledik. Her birine bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek ellerinden öperiz. Daha sonra Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ziyaret ettik. Merkezde kalanlarla tek tek ilgilenip onlarla sohbet ettik. Merkezlerimizde kalanların bakımları en iyi şekilde yapılıyor ve devletimizin sunduğu tüm imkanlardan faydalanıyorlar. Bizlerde AK Parti olarak onları ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Misafirperverlikleri için kurumlarımızın yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Merkezlerde kalanlar ziyaret nedeniyle memnun olduklarını, AK Parti heyetini sürekli beklediklerini beyan ettiler.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 

 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!