AK Parti Merkez İlçe saha çalışmalarıyla göz dolduruyor

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Teşkilatı saha çalışmalarıyla göz dolduruyor.

SİYASET 6.12.2023 16:01:00 0
AK Parti Merkez İlçe saha çalışmalarıyla göz dolduruyor

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Teşkilatı saha çalışmalarıyla göz dolduruyor. AK Parti Ardahan Merkez İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi saha çalışmalarını sürdürüyor. 

Merkez İlçe teşkilatı, saha çalışmalarına önem verirken, diğer parti teşkilatlarının sessizliğine bakıldığında vatandaşın içine giren ve nabzı tutan tek parti olarak göze çarpıyor.

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı’na atandığı günden bu yana gerçekleştirmiş olduğu saha çalışmalarıyla göz dolduran Aytaç Ulutaş, ekibiyle birlikte esnafları ziyaret etti. 

Esnafları tek tek gezen Merkez İlçe yönetimi hayırlı işler dileyerek esnafların talep ve önerilerini dinledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili görüşlerini aktaran Başkan Ulutaş, “Merkez İlçe yönetim kurulumuzla birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü esnaflarımız bizim çok önemlidir. Ziyaretlerimizin maksadı esnaflarımızın problemlerini dinlemek, aynı zamanda yardımcı olmaktır. Önümüzde ki günlerde de ziyaretlerimiz devam edecek. Bizler yaptığımız her çalışmayı partimizin daha da güçlenmesi ve memleketimizin refahı için yapıyoruz. Çalışmalarımızı her alanda devam ettirerek partimiz ve ilimiz adına güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler