AK Parti Merkez İlçe muhtarlar ile buluştu

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, ekibiyle birlikte mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

GÜNCEL 8.10.2023 09:58:00 1
AK Parti Merkez İlçe muhtarlar ile buluştu

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, ekibiyle birlikte mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 2 ay önce göreve atanan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Özel bir kafede gerçekleştirilen yemekli toplantıda muhtarların mahallelerin sorunlarının yanı sıra yerel ve genel konular konuşuldu.

Toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Ulutaş, AK Parti olarak her zaman muhtarların yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Ulutaş, “İlimizi daha güzel yaşanabilir bir yer haline getirebilmek için yerel idareler, muhtarlar ve vatandaşlar olarak birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Muhtarların sorunlarının kendi meseleleri olduğunu ifade eden Ulutaş, şöyle konuştu; “Kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve halkımızın dili olan en temel yerel yönetim unsuru muhtarlarımızla yapılan bu toplantı; vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir aile ortamında yaşamaları, bir problem olduğunda benim vazifem diyerek üstlenip, ilimizi daha güzel yaşanabilir bir yer haline getirebilmek için yerel idareler, muhtar ve vatandaş olarak birlikte hareket edebilmemiz açısından yararlı olacaktır. Muhtarlık  bizim ve mahalli idarenin yani belediyelerin o yerdeki hizmet noktasındaki çözüm unsurları, şube müdürü kısacası o yerin gözü kulağıdır. İyi muhtarlık yapmak demek, sorunlara çözümü bulabilen demektir. Sizin sorunlarınız bizim meselemizdir. Muhtarlar olarak görevli olduğunuz birimlerin hizmet noktasındaki en önemli mihenk taşlarısınız. Sizlerin hassasiyet ve gayretleri vatandaşlarımıza hizmet olarak dönecektir. Bu anlamda bizlerin de sizin işinizi kolaylaştırmak ve vatandaşımıza hizmet noktasında her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Ulutaş’ın konuşmasının ardından, muhtarlar mahalleleriyle ilgili güvenlik, eğitim, ulaşım ve trafik ile ilgili taleplerini aktararak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


Fırat şit
8.10.2023 12:25:38
O kapalı ablamız Iğdırdan değil mi? Ardahanda insan mı kalmadı?

1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak